Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI
Seler naciowy myjemy. Kabanosy i seler kroimy na 10-centymetrowe kawałki. Pistacje wyjmujemy z łupinek, rozcieramy w dłoniach, pozbawiając skórek i siekamy.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY SEREK O SMAKU PESTO
Serek kozi mieszamy z pesto i posiekanymi wcześniej pistacjami.
KROK 3: PODAJEMY PRZEKĄSKI
Na każdy kawałek selera nakładamy serek oraz kawałek kabanosa. Przewiązujemy szczypiorkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pierniki
- Zupa grzybowa z makaronem
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Domek z piernika
- Ryba po japońsku
- Ciasto na pierogi
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makówki śląskie
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Uszka z grzybami
- Nuggetsy z kurczaka
- Burek ze szpinakiem
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka gyros
- Boczek pieczony
- Ciasto marchewkowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)