zobacz film Seler naciowy z serkiem pesto i kabanosami

Krzysztof Ibisz

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI

Seler naciowy myjemy. Kabanosy i seler kroimy na 10-centymetrowe kawałki. Pistacje wyjmujemy z łupinek, rozcieramy w dłoniach, pozbawiając skórek i siekamy.

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY SEREK O SMAKU PESTO

Serek kozi mieszamy z pesto i posiekanymi wcześniej pistacjami.

KROK 3: PODAJEMY PRZEKĄSKI

Na każdy kawałek selera nakładamy serek oraz kawałek kabanosa. Przewiązujemy szczypiorkiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!