Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- dużą miskę z pokrywką
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Orzechy, czosnek i miętę dość drobno siekamy.
KROK 2: MARYNUJEMY OLIWKI
Oliwki przekładamy do dużej miski. Dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Tak przygotowane oliwki przykrywamy, przekładamy do lodówki i chłodzimy przez min. 2 godziny.
Zobacz podobne
przepisy
Daria Ładocha
Przekąska z pieczonej ciecierzycy na słodko
Spróbuj chrupiącej ciecierzycy w dwóch wersjach – na słono i na słodko!
DG i Olciiak
Przekąski na imprezę
Jeśli szykujesz imprezę, koniecznie wypróbuj 3 rodzaje przekąsek DG!
Lidl
Wrapy z krewetkami i warzywami z masłem cytrynowym
Wrapy z krewetkami, warzywami oraz masłem cytrynowym – pyszna propozycja obiadu!
Lidl
Crostini z serem brie i miechunką
Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Uszka z grzybami
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Świąteczne pierniczki
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Śledzie po kaszubsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto marchewkowe
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Piernik staropolski
- Przekąski sylwestrowe
- Kapusta z grochem
- Pistacjowy sernik baskijski
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciasto na pierogi
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)