Marynowane oliwki z orzechami włoskimi

Kinga Paruzel


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • dużą miskę z pokrywką

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI

Orzechy, czosnek i miętę dość drobno siekamy.

KROK 2: MARYNUJEMY OLIWKI

Oliwki przekładamy do dużej miski. Dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Tak przygotowane oliwki przykrywamy, przekładamy do lodówki i chłodzimy przez min. 2 godziny.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Daria Ładocha

Przekąska z pieczonej ciecierzycy na słodko

Spróbuj chrupiącej ciecierzycy w dwóch wersjach – na słono i na słodko!

Przekąska z pieczonej ciecierzycy na słodko
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański

DG i Olciiak

Przekąski na imprezę

Jeśli szykujesz imprezę, koniecznie wypróbuj 3 rodzaje przekąsek DG!

Przekąski na imprezę
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Wrapy z krewetkami i warzywami z masłem cytrynowym

Wrapy z krewetkami, warzywami oraz masłem cytrynowym – pyszna propozycja obiadu!

Wrapy z krewetkami i warzywami z masłem cytrynowym

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Crostini z serem brie i miechunką

Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.

Crostini z serem brie i miechunką

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!