
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- dużą miskę z pokrywką
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Orzechy, czosnek i miętę dość drobno siekamy.
KROK 2: MARYNUJEMY OLIWKI
Oliwki przekładamy do dużej miski. Dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Tak przygotowane oliwki przykrywamy, przekładamy do lodówki i chłodzimy przez min. 2 godziny.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Ravioli z grzybami – przepis na włoski przysmak
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Klasyczna sałatka grecka
- Gnocchi własnej roboty
- Grochówka wojskowa
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Pasta pistacjowa z białą czekoladą
- Sałatka gyros
- Jajecznica z kurkami
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
- Sos tzatziki
- Ciasto drożdżowe - przepis podstawowy
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Sałatka cezar z sosem na bazie żółtek jaj
- Sałatka z burratą i grillowanymi brzoskwiniami
- Kotlety jajeczne
- Krem ziemniaczany
- Makaron z zielonym pesto i dodatkami
- Jajecznica na 3 sposoby
- Guacamole
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)