
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- dużą miskę z pokrywką
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Orzechy, czosnek i miętę dość drobno siekamy.
KROK 2: MARYNUJEMY OLIWKI
Oliwki przekładamy do dużej miski. Dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Tak przygotowane oliwki przykrywamy, przekładamy do lodówki i chłodzimy przez min. 2 godziny.
Zobacz podobne
przepisy
Daria Ładocha
Przekąska z pieczonej ciecierzycy na słodko
Spróbuj chrupiącej ciecierzycy w dwóch wersjach – na słono i na słodko!

DG i Olciiak
Przekąski na imprezę
Jeśli szykujesz imprezę, koniecznie wypróbuj 3 rodzaje przekąsek DG!

Lidl
Wrapy z krewetkami i warzywami z masłem cytrynowym
Wrapy z krewetkami, warzywami oraz masłem cytrynowym – pyszna propozycja obiadu!

Lidl
Crostini z serem brie i miechunką
Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.

Komentarze (0)