Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- dużą miskę z pokrywką
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Orzechy, czosnek i miętę dość drobno siekamy.
KROK 2: MARYNUJEMY OLIWKI
Oliwki przekładamy do dużej miski. Dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Tak przygotowane oliwki przykrywamy, przekładamy do lodówki i chłodzimy przez min. 2 godziny.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Boczek pieczony
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Makowiec japoński
- Zupa grzybowa z makaronem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Śledź w oleju
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Makówki śląskie
- Spaghetti carbonara
- Krokiety z mięsem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Guacamole
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Burek ze szpinakiem
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)