
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
Krok 1: Miksujemy jagody z gruszkami
Jagody rozmrażamy. Gruszki obieramy, pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w dużą kostkę. Miksujemy z jagodami i mlekiem sojowym. Doprawiamy do smaku syropem klonowym i ponownie miksujemy.
Krok 2: Podajemy shake
Shake przelewamy do 4 dużych szklanek i zalewamy dobrze schłodzoną wodą mineralną. Podajemy ze słomką.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Kotlety mielone z młodymi ziemniakami i mizerią
- Dżem brzoskwiniowy z wanilią i cynamonem
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Corn dog
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)