Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Krok 1: Miksowanie bananów z mango i twarożkiem
Banany obrać i pokroić w duże kawałki. Włożyć z mango, twarożkiem i syropem z agawy do pojemnika miksującego i miksować (z zatkniętą miarką) 40 sekund/prędkość 10.
Krok 2: Mycie jagód
Jagody przebrać, umyć i osuszyć.
Krok 3: Dekorowanie całości
Przełożyć smoothie do dwóch miseczek. Przybrać jagodami, wiórkami kokosowymi, migdałami, nasionami chia i masłem orzechowym.
RADY
Owoce i nasiona można dobierać wg uznania. Jagody, melony, brzoskwinie i morele wyróżniają się między innymi małą zawartością węglowodanów.
Zobacz podobne
przepisy
Wegański twarożek z ziołami
Niech wielkanocny stół zapełni się roślinnymi potrawami! Przygotuj wegański twarożek według przepisu Kingi i ciesz się jego prawdziwie wiosennym smakiem.
Humus z tahiną i płatkami chili
To zdecydowanie najlepszy humus, jaki jadłeś. Raz zaproszony na stół będzie królował na nim już zawsze!
Smoothie z żurawinami
Aksamitne smoothie o bardzo owocowym smaku to świetny pomysł na drugie śniadanie lub lunch. Wmiksuj się w ten przepis i sprawdź, jak świetnie smakuje połączenie żurawin i bananów.
Twarożek z rzodkiewkami
Śmietankowy twarożek z rzodkiewkami i rzeżuchą świetny na kanapki lub jako samodzielna przekąska. Wypróbuj ten błyskawiczny przepis na śniadanie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Biszkopt - przepis podstawowy
- Truskawkowo-ogórkowy lassi
- Brzoskwiniowe smoothie z arbuzem i winogronami
- Witaminowe smoothies
- Owocowe smoothie bowl
- Smoothie z żółtych owoców
- Zielone chia smoothie
- Miodowe pancakes z owocami
- Bowl z kaszą orkiszową, warzywami i tofu
- Smoothie z żurawinami
- Stek wołowy w sosie serowo-tymiankowym
- Smoothie z borówek, mango i awokado
- Pieczona owsianka à la brownie
- Tosty z awokado i jajkiem
- Omlet ze szparagami i z fasolką edamame
- Serowa kula z brokułów
- Nugat z migdałami i pistacjami torrone
- Zupa pomidorowa z kiszoną kapustą
- Zapiekany bochenek chleba na imprezę sylwestrową
- Domowy izotonik
- Szparagi z szynką parmeńską
- Wielkanocny koktajl serniczkowy
- Szparagi zawijane w szynkę
- Sylwestrowe przekąski Krzysztofa Ibisza
- Markizy owsiane z marchewką i konfiturą truskawkową
- Śniadaniowe batoniki czekoladowe
- Bigos z młodej kapusty ze schabem i kiełbasą
- Minipizza z kabanosami
- Naleśniki ze szparagami
- Gulasz z pomarańczami i dynią
Komentarze (0)