Smoothie bowl z mango i bananów
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Krok 1: Miksowanie bananów z mango i twarożkiem

Banany obrać i pokroić w duże kawałki. Włożyć z mango, twarożkiem i syropem z agawy do pojemnika miksującego i miksować (z zatkniętą miarką) 40 sekund/prędkość 10.

Krok 2: Mycie jagód

Jagody przebrać, umyć i osuszyć.

Krok 3: Dekorowanie całości

Przełożyć smoothie do dwóch miseczek. Przybrać jagodami, wiórkami kokosowymi, migdałami, nasionami chia i masłem orzechowym.

RADY

Owoce i nasiona można dobierać wg uznania. Jagody, melony, brzoskwinie i morele wyróżniają się między innymi małą zawartością węglowodanów.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!