
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWANIE TWAROŻKU
Rzodkiewki oczyścić i umyć. Rzeżuchę ściąć nożyczkami, krótko opłukać i osuszyć. ½ łyżki rzeżuchy odłożyć do dekoracji, pozostałą rzeżuchę razem z rzodkiewkami włożyć do pojemnika miksującego i rozdrabniać (z zatkniętą miarką), przytrzymując przycisk turbo/3 sekundy. Zgarnąć składniki ze ścianek na dno pojemnika i powtórzyć rozdrabnianie.
Do rzodkiewki z rzeżuchą dodać serek i po ¼ łyżeczki soli i pieprzu. Mieszać (z zatkniętą miarką) 20 sekund/prędkość 4.
KROK 2: PODANIE TWAROŻKU
Przed podaniem posypać twarożek pozostałą rzeżuchą.
Komentarze (0)