Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- ręcznik papierowy
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1: ROZDRABNIAMY TOFU
Tofu odsączamy z nadmiaru płynu za pomocą ręcznika papierowego. Przekładamy do miski i rozgniatamy drobno widelcem wraz z majonezem wegańskim.
KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Do tofu dodajemy pokrojony w kosteczkę pomidor oraz kiszony ogórek i drobno posiekany szczypiorek. Całość doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
Zobacz podobne
przepisy
Wegańskie kiełbaski z sałatką
Wegańskie kiełbaski gotowane na parze, a do tego chrupiąca kolorowa sałatka z jarmużem, burakiem i jabłkiem! Koniecznie wypróbuj!
Wegańska ryba po grecku
Wegańska ryba? Tak! To możliwe! Poznajcie trik Kingi, na tofu-rybę w płatach nori z dużą ilością warzyw!
Steki z tofu
Tofu, które smakuje jak żeberka w sosie BBQ? Ciekawe, intrygujące, proste i przede wszystkim pyszne. Wypróbuj ten przepis na najbliższym grillu!
Kotleciki z tofu
Chrupiące na zewnątrz, a w środku mięciutkie i pełne warzyw: takie są kotleciki z tofu według przepisu Kingi. Przygotuj je na obiad lub na szybką przekąskę!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sernik krakowski
- Śledzie po kaszubsku
- Wegańska ryba po grecku
- Kapusta z grochem
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Piernik staropolski
- Wigilijny makowiec
- Kompot z suszu z cytryną
- Ciasto na pierogi
- Kutia
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ciasto marchewkowe
- Pieczona ryba po grecku
- Najlepsza sałatka z tortellini
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
678 dni temu
Dziś zrobiłem TWAROŻEK TOFU Z WARZYWAMI. Według przepisu. Wyszedł bardzo dobry ! Polecam. Pycha, Pozdrawiam.
odpowiedz