Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- ręcznik papierowy
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1: ROZDRABNIAMY TOFU
Tofu odsączamy z nadmiaru płynu za pomocą ręcznika papierowego. Przekładamy do miski i rozgniatamy drobno widelcem wraz z majonezem wegańskim.
KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Do tofu dodajemy pokrojony w kosteczkę pomidor oraz kiszony ogórek i drobno posiekany szczypiorek. Całość doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Golonka pieczona po bawarsku
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Domek z piernika
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Piernik świąteczny
- Nuggetsy z kurczaka
- Guacamole
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Uszka z grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciasto na pierogi
- Spaghetti carbonara
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Przekąski sylwestrowe
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Świąteczne pierniczki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Makówki śląskie
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
1005 dni temu
Dziś zrobiłem TWAROŻEK TOFU Z WARZYWAMI. Według przepisu. Wyszedł bardzo dobry ! Polecam. Pycha, Pozdrawiam.
Odpowiedz