Twarożek tofu z warzywami

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ

  • ręcznik papierowy

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

KROK 1: ROZDRABNIAMY TOFU

Tofu odsączamy z nadmiaru płynu za pomocą ręcznika papierowego. Przekładamy do miski i rozgniatamy drobno widelcem wraz z majonezem wegańskim.

KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI

Do tofu dodajemy pokrojony w kosteczkę pomidor oraz kiszony ogórek i drobno posiekany szczypiorek. Całość doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Mephisto76 Mephisto76
    678 dni temu
    Dziś zrobiłem TWAROŻEK TOFU Z WARZYWAMI. Według przepisu. Wyszedł bardzo dobry ! Polecam. Pycha, Pozdrawiam.

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!