Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser
- tartownicę 10 x 35 cm
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SPÓD TARTY
Wszystkie składniki spodu przekładamy do miksera i rozdrabniamy. Masą wykładamy spód tartownicy. Całość wkładamy do zamrażarki na 15 minut.
KROK 2: DODAJEMY SEREK I OWOCE
Na przygotowany spód wykładamy kremowy serek i dekorujemy owocami i listkami mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Tarta kokosowa
Kruchy spód i mocno kokosowy krem z nutą limonki – to musi być tarta na słodko! Przygotujecie ją według szybkiego i prostego przepisu Kingi!
Tarta marchewkowo-jabłkowa
Jak nie marnować resztek w kuchni? Za pomocą tego przepisu Paweł pokaże Wam, jak z pozostałości po soku przygotować pyszną tartę. Sprawdźcie koniecznie!
Bezglutenowa tarta migdałowa
Proste ciasto bezglutenowe dla fanów kuchni w stylu hiszpańskim? Tarta migdałowa, zwana ciastem pielgrzyma, na pewno sprawdzi się w tej roli. Upiecz ją według przepisu Pawła.
Tarta a’la SNICKERS o obniżonej zawartości cukru
Ten przepis Pawła Małeckiego musi u Was zagościć! Wegańska tarta o wyrazistym orzechowym smaku bez dodatkowego cukru!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sałatka z pieczonym kurczakiem
- Ciasteczka z serem i borówkami
- Zupa dyniowa z imbirem
- Udka kurczaka z pieczonymi warzywami
- Tarta z cukinią i kozim serem
- Mus jabłkowo-pigwowy z serkiem waniliowym
- Gryczane bułeczki z serem camembert
- Tarta a’la SNICKERS o obniżonej zawartości cukru
- Ravioli z cukinią i ricottą
- Wegańska tarta z warzywami i serkiem z nerkowców
- Burger rybny i ogórkowy relish
- Zupa w stylu azjatyckim
- Tarta waniliowa na spodzie z płatków cynamonowych
- Ciastka z grzybami
- Omlet biszkoptowy z borówkami i serkiem
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Biszkopt z galaretką pomarańczową
- Sernik na zimno na spodzie z korzennych ciastek
- Koktajl z kaszy jaglanej, wiśni i soku z buraka czerwonego
- Mus jagodowy z sosem jeżynowym
- Sałata na ciepło z pak choi i białą kiełbasą
- Wiosenne jajka przepiórcze
- Wegańskie knedle ze śliwkami i sosem waniliowym
- Batony cytrynowe na orkiszowym spodzie
- Sylwestrowa pasta z pieczonego bakłażana i krokiety ziemniaczane
- Pulled pork z jackfruita
- Sałatka z makaronu soba
- Stir-fry z kaszą
- Tyrolski gröstl
- Quiche z papryczkami padrón i wędzonym serem
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)