
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser
- tartownicę 10 x 35 cm
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SPÓD TARTY
Wszystkie składniki spodu przekładamy do miksera i rozdrabniamy. Masą wykładamy spód tartownicy. Całość wkładamy do zamrażarki na 15 minut.
KROK 2: DODAJEMY SEREK I OWOCE
Na przygotowany spód wykładamy kremowy serek i dekorujemy owocami i listkami mięty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Świąteczne pierniczki
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Sernik pistacjowy
- Domek z piernika
- Makówki śląskie
- Ciasto na pierogi
- Sałatka gyros
- Guacamole
- Śledź w oleju
- Pierniki
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ryba z piekarnika
- Łazanki
- Nuggetsy z kurczaka
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)