Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser
- tartownicę 10 x 35 cm
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SPÓD TARTY
Wszystkie składniki spodu przekładamy do miksera i rozdrabniamy. Masą wykładamy spód tartownicy. Całość wkładamy do zamrażarki na 15 minut.
KROK 2: DODAJEMY SEREK I OWOCE
Na przygotowany spód wykładamy kremowy serek i dekorujemy owocami i listkami mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Tarta kokosowa
Kruchy spód i mocno kokosowy krem z nutą limonki – to musi być tarta na słodko! Przygotujecie ją według szybkiego i prostego przepisu Kingi!
Tarta marchewkowo-jabłkowa
Jak nie marnować resztek w kuchni? Za pomocą tego przepisu Paweł pokaże Wam, jak z pozostałości po soku przygotować pyszną tartę. Sprawdźcie koniecznie!
Bezglutenowa tarta migdałowa
Proste ciasto bezglutenowe dla fanów kuchni w stylu hiszpańskim? Tarta migdałowa, zwana ciastem pielgrzyma, na pewno sprawdzi się w tej roli. Upiecz ją według przepisu Pawła.
Tarta a’la SNICKERS o obniżonej zawartości cukru
Ten przepis Pawła Małeckiego musi u Was zagościć! Wegańska tarta o wyrazistym orzechowym smaku bez dodatkowego cukru!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Kompot z suszu z cytryną
- Ciasto marchewkowe
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Domek z piernika
- Wigilijny makowiec
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Błyskawiczne pierniczki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Przekąski sylwestrowe
- Uszka z grzybami
- Pierniki
- Ciasto na pierogi
- Sałatka gyros
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba po japońsku
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)