Wegańska tarta bez pieczenia z owocami

Kinga Paruzel


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • mikser
  • tartownicę 10 x 35 cm

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SPÓD TARTY

Wszystkie składniki spodu przekładamy do miksera i rozdrabniamy. Masą wykładamy spód tartownicy. Całość wkładamy do zamrażarki na 15 minut.

KROK 2: DODAJEMY SEREK I OWOCE

Na przygotowany spód wykładamy kremowy serek i dekorujemy owocami i listkami mięty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!