Bułki z kiełbaskami z grilla i kapustą kiszoną

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • grilla lub patelnię grillową

Sposób przygotowania:

KROK 1: GOTUJEMY KIEŁBASKI

Cebulę kroimy w piórka. Następnie do garnka wlewamy piwo, dodajemy cebulę i całość zagotowujemy. Do gotującego się piwa dodajemy kiełbaski. Zmniejszamy ogień i gotujemy przez ok. 10  minut. W międzyczasie rozgrzewamy grill.

KROK 2: GRILLUJEMY KIEŁBASKI

Ugotowane kiełbaski smarujemy oliwą i grillujemy (każdą po ok. 5 minut), aż się zarumienią.

KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY DANIE

Bułki bawarskie przekrawamy wzdłuż i wypełniamy kapustą kiszoną. Na końcu wkładamy w środek bułek kiełbasę, dodajemy musztardę oraz ogórki konserwowe.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!