Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- grilla lub patelnię grillową
Sposób przygotowania:
KROK 1: GOTUJEMY KIEŁBASKI
Cebulę kroimy w piórka. Następnie do garnka wlewamy piwo, dodajemy cebulę i całość zagotowujemy. Do gotującego się piwa dodajemy kiełbaski. Zmniejszamy ogień i gotujemy przez ok. 10 minut. W międzyczasie rozgrzewamy grill.
KROK 2: GRILLUJEMY KIEŁBASKI
Ugotowane kiełbaski smarujemy oliwą i grillujemy (każdą po ok. 5 minut), aż się zarumienią.
KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY DANIE
Bułki bawarskie przekrawamy wzdłuż i wypełniamy kapustą kiszoną. Na końcu wkładamy w środek bułek kiełbasę, dodajemy musztardę oraz ogórki konserwowe.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Przekąski sylwestrowe
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Sałatka gyros
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Guacamole
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Boczek pieczony
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Makowiec japoński
- Zupa grzybowa z makaronem
- Nuggetsy z kurczaka
- Świąteczne pierniczki
- Śledź w oleju
- Makówki śląskie
- Ciasto na pierogi
- Uszka z grzybami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)