Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- patelnię grillową lub rozgrzany grill
Sposób przygotowania:
Krok 1: Grillujemy frankfurterki i bagietki
Bagietki przekrawamy na dwie równe części. Następnie nacinamy je wzdłuż, tak aby utworzyła się kieszonka. Tak przygotowane bagietki wraz z frankfurterkami grillujemy z każdej strony ok. 3 minut na patelni grillowej lub rozgrzanym grillu.
Krok 2: Składamy hot dogi
Do bagietek wkładamy frankfurterki, następnie nakładamy ketchup. Korniszony kroimy na mniejsze kawałki i układamy na warstwie ketchupu. Tak przygotowane hot dogi posypujemy prażoną cebulką.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Krokiety z mięsem
- Uszka z grzybami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledź w oleju
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Piernik świąteczny
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Pierniki
- Spaghetti carbonara
- Sernik pistacjowy
- Ciasto na pierogi
- Pulpety w sosie pomidorowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)