Hot dogi z grilla
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Bagietki przekrawamy w poprzek, uważając by nie przeciąć ich do końca.

Kiełbaski grillujemy, aż się zarumienią.

Bułki kładziemy przeciętą stroną na grill i krótko podpiekamy. Kroimy pomidora w paski, grillujemy.

Majonez i ketchup mieszamy, aby uzyskać jednolity sos.

Myjemy liście sałaty i osuszamy. Do podpieczonych bułek wkładamy po liściu sałaty, dodajemy zgrillowaną kiełbaskę i po kawałku pomidora. Polewamy dipem.

 

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (7)

Avatar
  • Gość Gość
    912 dni temu
    HotDog?? Przecie to kawałek kiełbasy włożonej w kawałek bagietki..

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    910 dni temu
    Drogi Gościu, to jest przepis rekomendowany dzieciom :)
  • Krzysiu N Krzysiu N
    1212 dni temu
    mmm pyszne polecam bardzo dobre

    odpowiedz

  • czerwik czerwik
    1212 dni temu
    idelane dla czerwikowej tylko że bd mieć potem sraczke

    odpowiedz

  • Marcin Marcin
    1260 dni temu
    Zona zachwycona, mi tez smakowaly. Calkiem inne ale bardzo ciekawe i smaczne hotdogi, polecam ten przepis.

    odpowiedz

  • Babcia DX Babcia DX
    1710 dni temu
    Ja na szczęście miałam swojego pampersa.

    odpowiedz

  • DX DX
    1781 dni temu
    Sranie miałem po tych hot dogach z rodziną ze szok. W kiblu nie mogliśmy się pomieścić.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram