
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Bagietki przekrawamy w poprzek, uważając by nie przeciąć ich do końca.
Kiełbaski grillujemy, aż się zarumienią.
Bułki kładziemy przeciętą stroną na grill i krótko podpiekamy. Kroimy pomidora w paski, grillujemy.
Majonez i ketchup mieszamy, aby uzyskać jednolity sos.
Myjemy liście sałaty i osuszamy. Do podpieczonych bułek wkładamy po liściu sałaty, dodajemy zgrillowaną kiełbaskę i po kawałku pomidora. Polewamy dipem.
Zobacz podobne
przepisy
Kolorowa ryba w srebrnych papilotach
Ziołowo-warzywna kompozycja z delikatnym łososiem w roli głównej. Idealna na grilla w towarzystwie chrupiącej bagietki.


Owocowe szaszłyki
Smakowita mieszanka owoców podpieczonych na grillu w postaci szaszłyków. Podana ze słodkim sosem miodowym i orzechami.

Grillowane grzanki z serem
Dzieci też mogą polubić dania z grilla, gdy przygotujesz dla nich pyszne grzanki z mozzarellą.

Muffiny bananowe z czekoladą
Smakowite, wilgotne muffiny, pełne bananów i czekolady sprawdzą się na każdym przyjęciu – będą smakować dzieciom i dorosłym!

Komentarze (7)
2900 dni temu
HotDog?? Przecie to kawałek kiełbasy włożonej w kawałek bagietki..
odpowiedz
2898 dni temu
Drogi Gościu, to jest przepis rekomendowany dzieciom :)
3200 dni temu
mmm pyszne polecam bardzo dobre
odpowiedz
3200 dni temu
idelane dla czerwikowej tylko że bd mieć potem sraczke
odpowiedz
3248 dni temu
Zona zachwycona, mi tez smakowaly. Calkiem inne ale bardzo ciekawe i smaczne hotdogi, polecam ten przepis.
odpowiedz
3698 dni temu
Ja na szczęście miałam swojego pampersa.
odpowiedz
3769 dni temu
Sranie miałem po tych hot dogach z rodziną ze szok. W kiblu nie mogliśmy się pomieścić.
odpowiedz
zobacz wszystkie