
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Bagietki przekrawamy w poprzek, uważając by nie przeciąć ich do końca.
Kiełbaski grillujemy, aż się zarumienią.
Bułki kładziemy przeciętą stroną na grill i krótko podpiekamy. Kroimy pomidora w paski, grillujemy.
Majonez i ketchup mieszamy, aby uzyskać jednolity sos.
Myjemy liście sałaty i osuszamy. Do podpieczonych bułek wkładamy po liściu sałaty, dodajemy zgrillowaną kiełbaskę i po kawałku pomidora. Polewamy dipem.
Zobacz podobne przepisy
Zobacz przepisy na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (7)
3616 dni temu
HotDog?? Przecie to kawałek kiełbasy włożonej w kawałek bagietki..
Odpowiedz
3614 dni temu
Drogi Gościu, to jest przepis rekomendowany dzieciom :)
3916 dni temu
mmm pyszne polecam bardzo dobre
Odpowiedz
3916 dni temu
idelane dla czerwikowej tylko że bd mieć potem sraczke
Odpowiedz
3964 dni temu
Zona zachwycona, mi tez smakowaly. Calkiem inne ale bardzo ciekawe i smaczne hotdogi, polecam ten przepis.
Odpowiedz
4414 dni temu
Ja na szczęście miałam swojego pampersa.
Odpowiedz
4485 dni temu
Sranie miałem po tych hot dogach z rodziną ze szok. W kiblu nie mogliśmy się pomieścić.
Odpowiedz