Dania pełne ziół!

Zioła obecne są w kuchni, odkąd człowiek zabrał się do przygotowywania pierwszych potraw. Ciężko wyobrazić sobie gotowanie bez ich smaku i aromatu! Orzeźwiająca mięta, delikatna bazylia, wzmacniający smak lubczyk, lekko ostre oregano, intensywny w smaku rozmaryn… każde z ziół ma swój niepowtarzalny charakter, ale dzięki łączeniu ich w różnych ilościach i kombinacjach powstaje nieskończona liczba smakowych doznań. Jeśli szukacie pomysłów na doskonałe ziołowe dania, odwiedźcie Kuchnię Lidla! Tam, niczym na łące, unosi się aromat tych cenionych od pokoleń roślin. A jeśli chcecie dowiedzieć się o nich więcej, poczytajcie o ich cudownych właściwościach na naszym blogu!

Pieczony kurczak z ziołami prowansalskimi i cytryną

Pieczony kurczak z ziołami prowansalskimi i cytryną

Rolady z łopatki z ziołami

Rolady z łopatki z ziołami

Schab z sosem pomidorowo-ziołowym i purée borowikowo-ziemniaczanym

Schab z sosem pomidorowo-ziołowym i purée borowikowo-ziemniaczanym

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram