Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Zioła obecne są w kuchni, odkąd człowiek zabrał się do przygotowywania pierwszych potraw. Ciężko wyobrazić sobie gotowanie bez ich smaku i aromatu! Orzeźwiająca mięta, delikatna bazylia, wzmacniający smak lubczyk, lekko ostre oregano, intensywny w smaku rozmaryn… każde z ziół ma swój niepowtarzalny charakter, ale dzięki łączeniu ich w różnych ilościach i kombinacjach powstaje nieskończona liczba smakowych doznań. Jeśli szukacie pomysłów na doskonałe ziołowe dania, odwiedźcie Kuchnię Lidla! Tam, niczym na łące, unosi się aromat tych cenionych od pokoleń roślin. A jeśli chcecie dowiedzieć się o nich więcej, poczytajcie o ich cudownych właściwościach na naszym blogu!
Pieczony kurczak z ziołami prowansalskimi i cytryną
Rolady z łopatki z ziołami
Schab z sosem pomidorowo-ziołowym i purée borowikowo-ziemniaczanym
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Piernik świąteczny
- Klasyczna sałatka grecka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pierniki
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Łazanki
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Sałatka gyros
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Nuggetsy z kurczaka
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Śledzie po kaszubsku
- Ciasto na pierogi
- Pistacjowy sernik baskijski
- Świąteczne pierniczki
- Przekąski sylwestrowe
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sernik pistacjowy


.webp)
Trwa ładowanie komentarzy