Deser pascha

Paweł Małecki

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • mikser
  • słoiczki lub pucharki

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ SEROWĄ

Twaróg sernikowy miksujemy z cukrem waniliowym.

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY BAKALIE

Wszystkie bakalie drobno siekamy. Część posiekanych bakalii (¼) zostawiamy do posypania deserów. Pozostałe bakalie wsypujemy do masy serowej i dokładnie mieszamy.

KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY I DEKORUJEMY DESER

Całość przekładamy do słoiczków lub pucharków, dekorujemy bakaliami z wierzchu i podajemy.

Wskazówka! Do dekoracji możemy użyć też plastrów marcepanowego jajka w czekoladzie lub innych dekoracji wielkanocnych marki Belbake.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!