Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- mikser
- słoiczki lub pucharki
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ SEROWĄ
Twaróg sernikowy miksujemy z cukrem waniliowym.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY BAKALIE
Wszystkie bakalie drobno siekamy. Część posiekanych bakalii (¼) zostawiamy do posypania deserów. Pozostałe bakalie wsypujemy do masy serowej i dokładnie mieszamy.
KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY I DEKORUJEMY DESER
Całość przekładamy do słoiczków lub pucharków, dekorujemy bakaliami z wierzchu i podajemy.
Wskazówka! Do dekoracji możemy użyć też plastrów marcepanowego jajka w czekoladzie lub innych dekoracji wielkanocnych marki Belbake.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Śledź w oleju
- Guacamole
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ryba z piekarnika
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Przekąski sylwestrowe
- Burek ze szpinakiem
- Krokiety z mięsem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Kutia
- Pierniki
- Sałatka gyros
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Łazanki
- Makowiec japoński
- Pistacjowy sernik baskijski
- Piernik świąteczny
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Mini burgery
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)