zobacz film

Darek Gutkowski

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Jaja gotujemy na twardo. Cebulę, jabłka i ugotowane jaja kroimy w drobną kostkę i przekładamy do miski. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek i kapary. Tuńczyka odsączamy i dodajemy do sałatki. Następnie dodajemy majonez i keczup. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Bułki przekrawamy, układamy na nich liście sałaty i dużą porcję sałatki z tuńczyka.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    10 dni temu
    O keczupie nie wspomnę :D

    odpowiedz

  • Gość Gość
    10 dni temu
    Do tuńczyka absolutnie nie majonez! Psuje cały smak! Tylko odrobina oliwy, a i to niekoniecznie, bo tuńczyk w sosie własnym :) Bez majonezu smaczniej i zdrowiej ;)

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    9 dni temu
    Akurat w tym przepisie, gdzie sałatkę spożywamy w bułce, majonez całkiem pasuje :) Ale oczywiście można kombinować i żonglować składnikami tak, by odpowiadało przede wszystkim nam! :) Smacznego!

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram