
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Ogórek obieramy ze skórki. Rzodkiewki przekrawamy na pół. Następnie wszystkie warzywa kroimy w cienkie plasterki, a szczypiorek na dłuższe kawałki.
KROK 2: SKŁADAMY KANAPKI RYBKI
Kromki chleba smarujemy serkiem grani. Na serku układamy w pionie, na przemian plastry rzodkiewki i plastry ogórka. Niewielką część kanapki zostawiamy bez dodatków i układamy na niej plasterek oliwki tak, aby przypominał oko. Kawałki szczypiorku wtykamy pod warzywa tak, aby przypominały płetwy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Klasyczna sałatka grecka
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sałatka gyros
- Burek ze szpinakiem
- Pierniki
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Sernik pistacjowy
- Makowiec japoński
- Ryba po japońsku
- Ciasto marchewkowe
- Uszka z grzybami
- Nuggetsy z kurczaka
- Świąteczne pierniczki
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ciasto na pierogi
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Łazanki
- Zupa grzybowa z makaronem
- Krokiety z mięsem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)