Kokosowy pudding chia z doliny
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • blender ręczny lub rozdrabniacz

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CHIA

Napój kokosowy podgrzewamy, uważając, aby go nie zagotować. Następnie dodajemy do niego nasiona chia, dokładnie mieszamy i odstawiamy na ok. 10 minut.

KROK 2: BLENDUJEMY MANGO

Mango pozbawiamy skóry, kroimy na mniejsze kawałki i dokładnie blendujemy na gładką masę.

KROK 3: PODAJEMY PUDDING

Do miseczki przekładamy napęczniałe nasiona chia, pulpę z mango i całość posypujemy borówkami. Deser możemy zjeść od razu lub schłodzony.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!