Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- wykałaczki
 
Sposób przygotowania:
KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI
Pomidorki przekrawamy na pół. Ogórek kroimy w cząstki.
KROK 2: SKŁADAMY KORECZKI
Na wykałaczki nabijamy naprzemiennie kawałki ogórków i pomidorków, smarując każdy z nich serkiem. Koreczki układamy na talerzu. Całość posypujemy kiełkami rzodkiewki, lucerny lub brokułów.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Guacamole
 - Nuggetsy z kurczaka
 - Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
 - Ryba z piekarnika
 - Klasyczna sałatka grecka
 - Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
 - Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
 - Ciasto marchewkowe
 - Krokiety z mięsem
 - Sernik pistacjowy
 - Sałatka gyros
 - Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
 - Makowiec japoński
 - Uszka z grzybami
 - Łazanki
 - Śledź w oleju
 - Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
 - Burek ze szpinakiem
 - Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
 - Zupa grzybowa z makaronem
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (0)