Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- wykałaczki
Sposób przygotowania:
KROK 1: KROIMY SKŁADNIKI
Pomidorki przekrawamy na pół. Ogórek kroimy w cząstki.
KROK 2: SKŁADAMY KORECZKI
Na wykałaczki nabijamy naprzemiennie kawałki ogórków i pomidorków, smarując każdy z nich serkiem. Koreczki układamy na talerzu. Całość posypujemy kiełkami rzodkiewki, lucerny lub brokułów.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Guacamole
- Nuggetsy z kurczaka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba z piekarnika
- Klasyczna sałatka grecka
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ciasto marchewkowe
- Krokiety z mięsem
- Sernik pistacjowy
- Sałatka gyros
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Makowiec japoński
- Uszka z grzybami
- Łazanki
- Śledź w oleju
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Burek ze szpinakiem
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Zupa grzybowa z makaronem
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)