
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Cebule grubo siekamy. Mieszamy z piwem, musztardą, solą i pieprzem i doprawiamy niewielką ilością cukru do smaku. Schab płuczemy, osuszamy, przekładamy do marynaty, a następnie wstawiamy do lodówki co najmniej na 2 godziny.
Zamarynowane mięso osączamy, a następnie grillujemy na rozgrzanym grillu około 15 minut z obu stron, wielokrotnie smarując przy tym pozostałą marynatą.
Zobacz podobne
przepisy
Pieczeń wieprzowa w sosie piwnym
Plastry aromatycznej pieczeni udekorowane wykwintnym piwnym sosem to doskonały pomysł na oryginalny obiad lub przyjęcie.

Smażone krążki cebuli w cieście piwnym
Niebanalna i smakowita przekąska do piwa? Pyszne krążki cebulowe obtoczone w piwnym cieście i usmażone do chrupkości!

Kurczak w piwnej panierce
Ekspresowy pomysł na kurczaka w niebanalnym wydaniu – chrupiąca piwna panierka skrywająca delikatne, kruche mięso.

Pieczona biała kiełbasa
Biała kiełbasa pieczona w piwie to klasyczny przepis na proste i pełne smaku danie, które sprawdzi się o każdej porze roku. Spróbuj!

Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Deser z chia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)