
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Cebule grubo siekamy. Mieszamy z piwem, musztardą, solą i pieprzem i doprawiamy niewielką ilością cukru do smaku. Schab płuczemy, osuszamy, przekładamy do marynaty, a następnie wstawiamy do lodówki co najmniej na 2 godziny.
Zamarynowane mięso osączamy, a następnie grillujemy na rozgrzanym grillu około 15 minut z obu stron, wielokrotnie smarując przy tym pozostałą marynatą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pistacjowy sernik baskijski
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Pieczona ryba po grecku
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Sałatka gyros
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto marchewkowe
- Sernik pistacjowy
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Mini burgery
- Uszka z grzybami
- Ciasto na pierogi
- Zupa grzybowa z makaronem
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)