Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Cebule grubo siekamy. Mieszamy z piwem, musztardą, solą i pieprzem i doprawiamy niewielką ilością cukru do smaku. Schab płuczemy, osuszamy, przekładamy do marynaty, a następnie wstawiamy do lodówki co najmniej na 2 godziny.
Zamarynowane mięso osączamy, a następnie grillujemy na rozgrzanym grillu około 15 minut z obu stron, wielokrotnie smarując przy tym pozostałą marynatą.
Zobacz podobne
przepisy
Pieczeń wieprzowa w sosie piwnym
Plastry aromatycznej pieczeni udekorowane wykwintnym piwnym sosem to doskonały pomysł na oryginalny obiad lub przyjęcie.
Smażone krążki cebuli w cieście piwnym
Niebanalna i smakowita przekąska do piwa? Pyszne krążki cebulowe obtoczone w piwnym cieście i usmażone do chrupkości!
Kurczak w piwnej panierce
Ekspresowy pomysł na kurczaka w niebanalnym wydaniu – chrupiąca piwna panierka skrywająca delikatne, kruche mięso.
Pieczona biała kiełbasa
Biała kiełbasa pieczona w piwie to klasyczny przepis na proste i pełne smaku danie, które sprawdzi się o każdej porze roku. Spróbuj!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ciasto marchewkowe
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Pieczona ryba po grecku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba po japońsku
- Uszka z grzybami
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Śledzie po kaszubsku
- Zupa grzybowa z makaronem
- Świąteczne pierniczki
- Kutia
- Ciasto na pierogi
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)