
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temperatury 210°C
- blachę do pieczenia
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
Krok 1: PODPIEKAMY PINSĘ Z SOSEM
Pinsę przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, smarujemy z wierzchu sosem pomidorowym i skrapiamy oliwą. Pieczemy ok. 10 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 210°C.
Krok 2: NAKŁADAMY DODATKI I PODAJEMY PINSĘ
Na podpieczonej pinsie układamy plastry szynki i porwane w dłoniach kawałki burraty. Całość skrapiamy pesto. Na wierzchu układamy listki świeżej bazylii
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Uszka z grzybami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ciasto na pierogi
- Pieczona ryba po grecku
- Krokiety z mięsem
- Kutia
- Nuggetsy z kurczaka
- Makowiec japoński
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ryba z piekarnika
- Śledzie po kaszubsku
- Pierniki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ryba po japońsku
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa grzybowa z makaronem
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Barszcz czerwony z ziemniakami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)