Kulki mocy z miechunką

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • rozdrabniacz do orzechów/blender

PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ:

Orzechy nerkowca zalej wrzątkiem i odstaw na 10 minut.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: MIKSUJEMY ORZECHY

Namoczone orzechy odcedzamy i umieszczamy w rozdrabniaczu. Blendujemy.

KROK 2: ŁĄCZYMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI

Do orzechów dodajemy pozostałe składniki i całość blendujemy.

KROK 3: FORMUJEMY KULKI

Z masy formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Jeżeli masa jest zbyt luźna, dodajemy wiórki kokosowe.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!