Marynowana  mozzarella
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Czosnek siekamy w plasterki. Papryczkę kroimy w cienkie plasterki. Mozzarellę odsączamy z zalewy. Układamy w słoiku warstwami, każdą przesypując ziołami i skórką z limonki. Całość zalewamy oliwą. Odstawiamy na dobę, a najlepiej na 2-3 dni do lodówki.

Jak podawać

Podajemy ze świeżą bagietką lub dodajemy do sałatki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Magika Magika
    1547 dni temu
    Właśnie się marynuje. Efekt poznam w sobotę ;)

    odpowiedz

  • Gość Gość
    2039 dni temu
    a tej szkalnki to ile? Bo w przepisie zabrakło :)

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram