Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- wielofunkcyjny robot kuchenny
- gałkownicę do lodów
- pucharki lub miseczki do lodów – 4 szt.
Wszystkie składniki umieszczamy w misie robota i miksujemy na gładką masę. Jeśli po zmiksowaniu jest ona zbyt rzadka, wkładamy ją do zamrażarki na minimum godzinę. Kiedy lody będą już dobrze zmrożone, za pomocą gałkownicy nakładamy je do miseczek. Posypujemy musli lub granolą i świeżymi owocami.
Zobacz podobne
przepisy
Lody domowe w dwóch smakach
Poznaj przepis na lody z ciasteczkami „Neo”, a także z masłem orzechowym! A Paweł Małecki wraz ze swoim gościem pokaże Ci, jak zmrozić lody w 12 minut!
Lody wegańskie
Daria Ładocha pokaże Ci, jak przygotować lody wegańskie! Bananowe z dodatkiem masła orzechowego i jeżynowe obsypane pistacjami!
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe na patyku
Słodki smak brzoskwiń zaklęty w idealnie kremowej konsystencji zamrożonego jogurtu ochłodzi nawet w najgorętsze dni!
Domowe lody truskawkowo-jogurtowe na 3 sposoby
Poznaj trzy sprawdzone sposoby na domowe lody! Dla dzieci, dorosłych i wszystkich miłośników tych letnich deserów!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierniki
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Błyskawiczne pierniczki
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Wegańska ryba po grecku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto marchewkowe
- Świąteczne pierniczki
- Uszka z grzybami
- Ciasto na pierogi
- Pieczona ryba po grecku
- Kapusta z grochem
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Pierogi z kapustą i grzybami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (4)
2439 dni temu
Bardzo chcemy inne przepisy z wykorzystaniem Lidlomixa :)
odpowiedz
2441 dni temu
Kinia, a czym można zastąpić syrop z agawy? :)
odpowiedz
2441 dni temu
Syropem klonowym lub miodem :)
2441 dni temu
Dziękuję :) :)