Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- wielofunkcyjny robot kuchenny
- gałkownicę do lodów
- pucharki lub miseczki do lodów – 4 szt.
Wszystkie składniki umieszczamy w misie robota i miksujemy na gładką masę. Jeśli po zmiksowaniu jest ona zbyt rzadka, wkładamy ją do zamrażarki na minimum godzinę. Kiedy lody będą już dobrze zmrożone, za pomocą gałkownicy nakładamy je do miseczek. Posypujemy musli lub granolą i świeżymi owocami.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Kutia
- Mini burgery
- Spaghetti carbonara
- Krokiety z mięsem
- Ciasto marchewkowe
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Golonka pieczona po bawarsku
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Pierniki
- Przekąski sylwestrowe
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Śledź w oleju
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Domek z piernika
- Boczek pieczony
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (4)
2758 dni temu
Bardzo chcemy inne przepisy z wykorzystaniem Lidlomixa :)
Odpowiedz
2761 dni temu
Kinia, a czym można zastąpić syrop z agawy? :)
Odpowiedz
2760 dni temu
Syropem klonowym lub miodem :)
2760 dni temu
Dziękuję :) :)