
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Zagotowujemy wodę z cukrem, dodajemy pokrojony rabarbar.
KROK 2: STUDZIMY KOMPOT
Kiedy rabarbar zagotuje się, zdejmujemy garnek z ognia. Odstawiamy do wystudzenia.
KROK 3: PODAJEMY ORZEŹWIAJĄCY NAPÓJ
Mocno wystudzony kompot podajemy z kostkami lodu i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Makowiec japoński
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Golonka pieczona po bawarsku
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Makówki śląskie
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Jajka na miękko
- Piernik świąteczny
- Sernik pistacjowy
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ryba z piekarnika
- Świąteczne pierniczki
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pistacjowy sernik baskijski
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)