Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Zagotowujemy wodę z cukrem, dodajemy pokrojony rabarbar.
KROK 2: STUDZIMY KOMPOT
Kiedy rabarbar zagotuje się, zdejmujemy garnek z ognia. Odstawiamy do wystudzenia.
KROK 3: PODAJEMY ORZEŹWIAJĄCY NAPÓJ
Mocno wystudzony kompot podajemy z kostkami lodu i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Paweł Małecki
Kompot z suszonych owoców
Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!
Paweł Małecki
Kompot jabłkowy
Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!
Kinga Paruzel
Kompot agrestowy
Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!
Paula Bonowicz-Golec
Kompot truskawkowy
Ciesz się najlepszym, domowym napojem o smaku lata, na którego przygotowanie musisz poświęcić jedynie 10 minut. Niech Monsieur Cuisine zrobi kompot truskawkowy za Ciebie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sałatka z grillowanych owoców
- Konfitura z rabarbaru z suszonymi figami
- Smoothie truskawkowo-jabłkowe z miętą
- Hiszpańskie ciasteczka migdałowe
- Sernik czekoladowy
- Kompot z suszonych owoców
- Cheesecake New York z orzechami pekan
- Tort z arbuza
- Lubelski napój żniwny z rabarbaru
- Ogórkowa agua fresca
- Grillowany ananas z jogurtem mojito
- DALGONA COFFEE Z TARTĄ CZEKOLADĄ
- ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY
- Pieczony bakłażan z indykiem
- Shake czekoladowy z trzech składników
Komentarze (0)