
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Zagotowujemy wodę z cukrem, dodajemy pokrojony rabarbar.
KROK 2: STUDZIMY KOMPOT
Kiedy rabarbar zagotuje się, zdejmujemy garnek z ognia. Odstawiamy do wystudzenia.
KROK 3: PODAJEMY ORZEŹWIAJĄCY NAPÓJ
Mocno wystudzony kompot podajemy z kostkami lodu i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Paweł Małecki
Kompot z suszonych owoców
Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!

Paweł Małecki
Kompot jabłkowy
Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!

Kinga Paruzel
Kompot agrestowy
Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!

Paula Bonowicz-Golec
Kompot truskawkowy
Ciesz się najlepszym, domowym napojem o smaku lata, na którego przygotowanie musisz poświęcić jedynie 10 minut. Niech Monsieur Cuisine zrobi kompot truskawkowy za Ciebie!


Komentarze (0)