Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Zagotowujemy wodę z cukrem, dodajemy pokrojony rabarbar.
KROK 2: STUDZIMY KOMPOT
Kiedy rabarbar zagotuje się, zdejmujemy garnek z ognia. Odstawiamy do wystudzenia.
KROK 3: PODAJEMY ORZEŹWIAJĄCY NAPÓJ
Mocno wystudzony kompot podajemy z kostkami lodu i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Kompot z suszonych owoców
Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!
Kompot jabłkowy
Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!
Kompot agrestowy
Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!
Kompot truskawkowy
Ciesz się najlepszym, domowym napojem o smaku lata, na którego przygotowanie musisz poświęcić jedynie 10 minut. Niech MC Smart zrobi kompot truskawkowy za Ciebie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Kompot z suszu z cytryną
- Wegańska ryba po grecku
- Przekąski sylwestrowe
- Golonka pieczona po bawarsku
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Wigilijny makowiec
- Ciasto marchewkowe
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Świąteczne pierniczki
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto na pierogi
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Sałatka gyros
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)