ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

KROK 1: ZAGOTOWUJEMY SKŁADNIKI

Zagotowujemy wodę z cukrem, dodajemy pokrojony rabarbar.

KROK 2: STUDZIMY KOMPOT

Kiedy rabarbar zagotuje się, zdejmujemy garnek z ognia. Odstawiamy do wystudzenia.

KROK 3: PODAJEMY ORZEŹWIAJĄCY NAPÓJ

Mocno wystudzony kompot podajemy z kostkami lodu i listkami świeżej mięty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Paweł Małecki

Kompot z suszonych owoców

Wypróbuj sprawdzony przepis na świąteczny kompot z suszonych owoców i aromatycznych przypraw!

Kompot z suszonych owoców

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański

Paweł Małecki

Kompot jabłkowy

Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!

Kompot jabłkowy

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański

Kinga Paruzel

Kompot agrestowy

Pyszny na zimno i na ciepło! Spróbuj kompotu agrestowego według przepisu Kingi Paruzel!

Kompot agrestowy
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!