
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY PASTĘ
Do pojemnika miksującego termorobota MC Smart dodajemy odsączone tofu z koperkiem. Wybieramy program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 5 i miksujemy. Następnie wszystko przekładamy do miski.
Do pojemnika miksującego dodajemy obrane buraczki i liście z łodygami pokrojone na 3 części oraz ząbek czosnku. Wybieramy program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 7 i miksujemy. Potem dodajemy oliwę. Całość podsmażamy, wykorzystując program przypiekanie / temperatura 120°C / czas 10 minut z otwartą górną pokrywą. Zgarniamy składniki ze ścianek pojemnika i dodajemy tofu z koperkiem. Całość mieszamy. Wybieramy program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 2.
KROK 2: PODAJEMY GOTOWĄ PASTĘ
Tak przygotowaną pastę możemy rozsmarować na dowolnym pieczywie i podawać.
Zobacz podobne
przepisy
Arepas z pastą z kurczaka i awokado
Danie rodem z Ameryki Południowej w wydaniu Kingi! Sprawdźcie przepis na arepas z pastą z kurczaka i awokado. Będziecie zaskoczeni tym niezwykle delikatnym i pożywnym połączeniem małych tortilli arepas z tworzącymi finalny smak dodatkami.

Zielona pasta jajeczna
Niesamowicie prosta w przygotowaniu i smaczna – właśnie taka jest ta zielona pasta jajeczna. Sprawdź ten przepis i poznaj nowy pomysł na pyszne kanapki!


Pasta kanapkowa z oliwkami
Zadbaj o urozmaicenie tego, z czym podajesz chleb! Wypróbuj przepis Pauli na aromatyczną pastę z twarogu z dodatkiem oliwek i szczypiorku.

Pasta mocy z bakłażanem i orzechami
Rozkoszuj się królewskim smakiem wyśmienitej pasty z bakłażanem, która objawi Ci mistyczne krainy i świat zaginionych regaliów. Poczuj moc przygody, tajemnicy i ponadczasowej opowieści!

Zobacz przepisy
na święta
- Pistacjowy sernik baskijski
- Limonkowa babka majonezowa
- Sernik z kajmakiem i migdałami
- Makowiec drożdżowy
- Babka marmurkowa
- Kotlety jajeczne
- Sernik bez spodu
- Tradycyjny żurek na zakwasie
- Zupa chrzanowa
- Babka wielkanocna
- Murzin wielkanocny
- Babka gotowana waniliowo-czekoladowa
- Ciasto szpinakowe à la jajka sadzone
- Karmelowy sernik z rosą
- Babka bananowa
- Jajka faszerowane pieczarkami
- Babeczki leśny mech
- Sernik pistacjowy
- Sernik z wiśniami
- Klops z jajkiem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
335 dni temu
Niestety, właśnie zrobiłam i w ogóle nie ma to smaku
odpowiedz