Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY PASTĘ
Do pojemnika miksującego termorobota MC Smart dodajemy odsączone tofu z koperkiem. Wybieramy program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 5 i miksujemy. Następnie wszystko przekładamy do miski.
Do pojemnika miksującego dodajemy obrane buraczki i liście z łodygami pokrojone na 3 części oraz ząbek czosnku. Wybieramy program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 7 i miksujemy. Potem dodajemy oliwę. Całość podsmażamy, wykorzystując program przypiekanie / temperatura 120°C / czas 10 minut z otwartą górną pokrywą. Zgarniamy składniki ze ścianek pojemnika i dodajemy tofu z koperkiem. Całość mieszamy. Wybieramy program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 2.
KROK 2: PODAJEMY GOTOWĄ PASTĘ
Tak przygotowaną pastę możemy rozsmarować na dowolnym pieczywie i podawać.
Zobacz podobne
przepisy
Arepas z pastą z kurczaka i awokado
Danie rodem z Ameryki Południowej w wydaniu Kingi! Sprawdźcie przepis na arepas z pastą z kurczaka i awokado. Będziecie zaskoczeni tym niezwykle delikatnym i pożywnym połączeniem małych tortilli arepas z tworzącymi finalny smak dodatkami.
Zielona pasta jajeczna
Niesamowicie prosta w przygotowaniu i smaczna – właśnie taka jest ta zielona pasta jajeczna. Sprawdź ten przepis i poznaj nowy pomysł na pyszne kanapki!
Pasta kanapkowa z oliwkami
Zadbaj o urozmaicenie tego, z czym podajesz chleb! Wypróbuj przepis Pauli na aromatyczną pastę z twarogu z dodatkiem oliwek i szczypiorku.
Pasta mocy z bakłażanem i orzechami
Rozkoszuj się królewskim smakiem wyśmienitej pasty z bakłażanem, która objawi Ci mistyczne krainy i świat zaginionych regaliów. Poczuj moc przygody, tajemnicy i ponadczasowej opowieści!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Krem z młodej kapusty z jajkiem i boczkiem
- Serniczki
- Zupa umami z makaronem ryżowym i warzywami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Prosta zupa w stylu azjatyckim
- Lekka sałatka z makaronem konjac i warzywami
- Zapiekany makaron sycylijski
- Farsz do pierogów z serem parmigiano reggiano
- Wiosenny twarożek ze śmietaną, rzodkiewkami i ziołami
- Jaglanka na płatkach jaglanych z owocami
- Frittata keto
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Babka na parze
- Tortellini zapiekane w sosie pomidorowym z pulpecikami
- Surówka z młodej kapusty z groszkiem i kukurydzą
- Arepas z pastą z kurczaka i awokado
- Zielona pasta jajeczna
- Pasta kanapkowa z oliwkami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
203 dni temu
Niestety, właśnie zrobiłam i w ogóle nie ma to smaku
odpowiedz