Pita z grillowanym halloumi
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • patelnię grillową
  • piekarnik

Sposób przygotowania:

KROK 1: PODGRZEWAMY SKŁADNIKI

Ser halloumi kroimy w plastry i grillujemy na rozgrzanej patelni, a pity podgrzewamy w piekarniku według instrukcji na opakowaniu.

WSKAZÓWKA! Patelnię grillową możemy zastąpić zwykłą.

KROK 2: KROIMY SKŁADNIKI

Pomidorki przekrawamy na pół, a cebulę kroimy w plasterki.

KROK 3: PODAJEMY PITY

Podgrzane pity smarujemy sosem tzatziki i układamy na nich grillowane plasterki sera halloumi. Tak przygotowane chlebki ozdabiamy pokrojonymi warzywami.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!