Dania główne - Dania jednogarnkowe - przepisy i pomysły (str. 8):

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

  • Wegetariańskie
  • Wegańskie

Autor dania

Gotowe
Kategorie Filtry
Karol Okrasa

Gulasz z jelenia

Jak przygotować mięso jelenia? Wypróbuj przepis Okrasy na gulasz z pysznym purée!

Gulasz z jelenia
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Tyrolski gröstl

To najlepszy sposób na wykorzystanie resztek z obiadu! Smażone ziemniaki z dodatkiem wieprzowiny i cebuli!

Tyrolski gröstl

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Tajine dyniowy z indykiem i jabłkiem

Przygotuj popularne danie kuchni marokańskiej – aromatyczny tajine z dynią, indykiem i jabłkami!

Tajine dyniowy z indykiem i jabłkiem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Karol Okrasa

Risotto z dynią

Przepis na pyszne risotto z dynią, podlewane białym winem i bulionem. Koniecznie wypróbuj!

Risotto z dynią

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Grzegorz Russak

Gulasz z jelenia w warzywach

Przygotuj pyszny gulasz z mięsa jelenia w duszonych warzywach! Świetny pomysł na udany obiad!

Gulasz z jelenia w warzywach

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Grzegorz Russak

Gulasz z dzika z grzybami

Przyrządź doskonały obiad z dziczyzny – gulasz z dzika z grzybami według pomysłu Grzegorza Russaka!

Gulasz z dzika z grzybami

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Karol Okrasa

Gulasz z chorizo z ciecierzycą w tortilli

Szybkie i łatwe w wykonaniu danie obiadowe – gulasz z chorizo i ciecierzycą w tortilli!

Gulasz z chorizo z ciecierzycą w tortilli

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Risotto ze szpinakiem i smażoną rybą

Przygotuj danie inspirowane kuchnią włoską – risotto ze szpinakiem i rybą z dodatkiem białego wina!

Risotto ze szpinakiem i smażoną rybą sticker MSC

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański

« 4 5 6 7 8 9 10 »

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!