Dania główne - Dziczyzna - przepisy i pomysły (str. 2):

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

  • Wegetariańskie
  • Wegańskie

Autor dania

Gotowe
Kategorie Filtry
Daria Ładocha

Stek ze strusia z karmelizowaną cebulą

Poznaj przepis Darii na steki ze strusia w sosie sojowym z dodatkiem karmelizowanej cebuli.

Stek ze strusia z karmelizowaną cebulą

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Karol Okrasa

Gulasz z jelenia

Jak przygotować mięso jelenia? Wypróbuj przepis Okrasy na gulasz z pysznym purée!

Gulasz z jelenia
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Grzegorz Russak

Stek z jelenia

Wypróbuj ciekawy przepis na steki z mięsa jelenia! Podaj je jako przystawkę lub wraz z dodatkami na obiad!

Stek z jelenia

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Grzegorz Russak

Gulasz z jelenia w warzywach

Przygotuj pyszny gulasz z mięsa jelenia w duszonych warzywach! Świetny pomysł na udany obiad!

Gulasz z jelenia w warzywach

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Grzegorz Russak

Bitki z szynki z dzika

Naucz się przyrządzać dziczyznę z Kuchnią Lidla! Wypróbuj przepis na doskonałe bitki z szynki z dzika!

Bitki z szynki z dzika

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Grzegorz Russak

Gulasz z dzika z grzybami

Przyrządź doskonały obiad z dziczyzny – gulasz z dzika z grzybami według pomysłu Grzegorza Russaka!

Gulasz z dzika z grzybami

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Perliczka w czerwonym winie

Oryginalny sposób na drób: perliczka w towarzystwie suszonych grzybów, z nutą rozmarynu oraz wytrawnego czerwonego wina.

Perliczka w czerwonym winie

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Gulasz z jelenia z kaszą

Wyjątkowe mięso wymaga odpowiedniego potraktowania. Zobacz, jak ugotować niezapomniany gulasz z jelenia.

Gulasz z jelenia z kaszą

poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

« 1 2

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!