Kuchnia polska - przepisy i pomysły (str. 22):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Wigilijne pierogi
Poznaj przepis na klasyczne pierogi z farszem z kiszonej kapusty i suszonych grzybów!
Kaczka w sosie jabłkowo-musztardowym
Karol Okrasa wie, jak upiec kaczkę, aby była chrupiąca i delikatna! Spróbuj i Ty!
Faszerowana indyczka
Indyczka w nowoczesnym wydaniu pachnie limonką i tymiankiem! Poznaj świąteczny przepis Darii.
Wegański makowiec na bezglutenowym spodzie
Kinga z pomocą swojej bratanicy pokaże Ci, jak przygotować pyszny makowiec z mnóstwem bakalii, na bezglutenowym, kruchym spodzie.
Pasztet z jelenia i mus jabłkowo-chrzanowy
Karol zachwyci Cię pasztetem z jelenia z żurawinami, kaszą i grzybami! Poznaj przepis na kompozycję doskonałą!
Pieczona łopatka w kremowym sosie grzybowym
Kruche mięso i kremowy sos grzybowy to doskonały pomysł na obiad na co dzień i od święta.
2 sposoby na kaczkę i mandarynki
Prawie identyczne składniki i dwa dania o innym smaku? To możliwe!
Krokiety z kapustą i grzybami – przepis
Chrupiące naleśniki w panierce wypełnione farszem z kiszonej kapusty i pieczarek. Zobacz, jak przygotować krokiety!
Bigos świąteczny na gęsiej piersi
Spróbuj bigosu z suszonymi owocami, grzybami i boczkiem! Podany z piersią gęsi smakuje wyśmienicie!
Tatar na dwa sposoby
Poznaj dwa sposoby Karola Okrasy na siekany tatar wołowy – podwędzany na sianie i klasyczny!