Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Mieszamy oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, 1-2 łyżki soku z cytryny, musztardę, miód, sól i pieprz. Sałatę oczyszczamy, osuszamy i rwiemy na kawałki. Liście bazylii i melisy obrywamy, myjemy, osuszamy i przekładamy razem z sałatą do miski. Maliny przebieramy.
Gnocchi smażymy na gorącym maśle z wszystkich stron przez 4-5 minut, doprawiamy solą i pieprzem. Sałatę mieszamy z sosem winegret, na sałacie układamy gnocchi i maliny.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Jajka na miękko
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Przekąski sylwestrowe
- Domek z piernika
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Piernik świąteczny
- Burek ze szpinakiem
- Pierniki
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Mini burgery
- Guacamole
- Pistacjowy sernik baskijski
- Sałatka gyros
- Ryba po japońsku
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Kutia
- Ciasto na pierogi
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
3637 dni temu
ja zrobiłam tą sałatkę z krewetkami i meduzą dodałam do tej sałatki
Odpowiedz
3637 dni temu
ja zrobiłam tę samą sałatkę ale dodałam krewetki i meduze do tej sałatki tak wersja morska
Odpowiedz
3635 dni temu
naturalnablondynka, brzmi pysznie!