
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Mieszamy oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, 1-2 łyżki soku z cytryny, musztardę, miód, sól i pieprz. Sałatę oczyszczamy, osuszamy i rwiemy na kawałki. Liście bazylii i melisy obrywamy, myjemy, osuszamy i przekładamy razem z sałatą do miski. Maliny przebieramy.
Gnocchi smażymy na gorącym maśle z wszystkich stron przez 4-5 minut, doprawiamy solą i pieprzem. Sałatę mieszamy z sosem winegret, na sałacie układamy gnocchi i maliny.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Młode ziemniaki z grilla w boczku
- Przepis na sos pomidorowy do gołąbków
- Angielskie śniadanie — przepis
- Placuszki z kaszy manny
- Tiramisu pistacjowe z truskawkami
- Szaszłyki z piekarnika
- Frytki z batatów
- Croque madame
- Fit makaron à la carbonara
- Makaron z sosem amatriciana i guanciale
- Spaghetti napoli – przepis
- Gnocchi zapiekane w sosie serowym
- Tagliatelle z sosem alfredo
- Suflet czekoladowy
- Gnocchi własnej roboty
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
3530 dni temu
ja zrobiłam tą sałatkę z krewetkami i meduzą dodałam do tej sałatki
odpowiedz
3530 dni temu
ja zrobiłam tę samą sałatkę ale dodałam krewetki i meduze do tej sałatki tak wersja morska
odpowiedz
3528 dni temu
naturalnablondynka, brzmi pysznie!