Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sok z cytryny, olej rzepakowy, miód, sól i pieprz mieszamy. Orzechy grubo siekamy. Kiwi i pomidory przekrawamy na pół i kroimy w plasterki. Dymkę kroimy w cienkie krążki. Banany kroimy w cienkie plasterki.
Wszystko mieszamy z sosem i posypujemy orzechami.
Wskazówka: Sałatka pasuje jako dodatek do dań z grilla.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sernik pistacjowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Spaghetti carbonara
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Kutia
- Śledzie po kaszubsku
- Świąteczne pierniczki
- Mini burgery
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Łazanki
- Krokiety z mięsem
- Pieczona ryba po grecku
- Sałatka gyros
- Przekąski sylwestrowe
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Makówki śląskie
- Jajka na miękko
- Klasyczna sałatka grecka
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
662 dni temu
Pycha, pycha, pycha!
Odpowiedz
3455 dni temu
Rewelacja, podałam na liściach szpinaku. Przepyszne było :)
Odpowiedz
3813 dni temu
Sałatka super nawet bez grila
Odpowiedz