
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY ROLADKI
Mozzarellę odsączamy z zalewy i kroimy w słupki. Na każdym plasterku szynki układamy kilka słupków sera i zawijamy w roladkę.
KROK 2: SMAŻYMY ROLADKI
Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy i podsmażamy roladki z szynki przez minutę, odwracamy na drugą stronę i smażymy kolejną minutę. Roladki układamy na talerzu wyłożonym rukolą.
KROK 3: PRZYPRAWIAMY SAŁATKĘ
3 łyżki oliwy mieszamy z kremem balsamicznym i przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Gotowym sosem skrapiamy sałatkę. Podajemy ciepłe
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sałatka gyros
- Mini burgery
- Pierniki
- Ryba po japońsku
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Śledź w oleju
- Uszka z grzybami
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Śledzie po kaszubsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ryba z piekarnika
- Domek z piernika
- Kutia
- Guacamole
- Ciasto na pierogi
- Burek ze szpinakiem
- Barszcz czerwony z ziemniakami
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
4341 dni temu
Piękne roladki,szynka wołowa suszona Deluxe jest bardzo pyszna.
Odpowiedz