Sałatka z truskawkami

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SOS DO SAŁATKI

Oliwę łączymy z octem balsamicznym i solą. Przekładamy szpinak do miski i skrapiamy go powstałą mieszanką.

KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI

Do miski ze szpinakiem dodajemy posiekane orzechy pekan i pokrojone w talarki truskawki. Całość delikatnie mieszamy.

Na koniec na wierzch sałatki dodajemy pokruszony wędzony twaróg.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    551 dni temu
    Tylko po co ta blacha, papier i rozgrzany piekarnik?! 😊

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    548 dni temu
    Bardzo dziękujemy za uwagę! Faktycznie te rzeczy nie są potrzebne, już poprawiliśmy przepis :)

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!