
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SOS DO SAŁATKI
Oliwę łączymy z octem balsamicznym i solą. Przekładamy szpinak do miski i skrapiamy go powstałą mieszanką.
KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Do miski ze szpinakiem dodajemy posiekane orzechy pekan i pokrojone w talarki truskawki. Całość delikatnie mieszamy.
Na koniec na wierzch sałatki dodajemy pokruszony wędzony twaróg.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pieczona ryba po grecku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Łazanki
- Domek z piernika
- Ciasto marchewkowe
- Pierniki
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Piernik świąteczny
- Mini burgery
- Guacamole
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Krokiety z mięsem
- Ryba z piekarnika
- Przekąski sylwestrowe
- Boczek pieczony
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Pistacjowy sernik baskijski
- Barszcz czerwony z ziemniakami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
866 dni temu
Tylko po co ta blacha, papier i rozgrzany piekarnik?! 😊
Odpowiedz
864 dni temu
Bardzo dziękujemy za uwagę! Faktycznie te rzeczy nie są potrzebne, już poprawiliśmy przepis :)