Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • okrągłą blachę do pieczenia o średnicy 23 cm
  • papier do pieczenia
  • piekarnik nagrzany do temp. 180°C

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SOS DO SAŁATKI

Oliwę łączymy z octem balsamicznym i solą. Przekładamy szpinak do miski i skrapiamy go powstałą mieszanką.

KROK 2: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI

Do miski ze szpinakiem dodajemy posiekane orzechy pekan i pokrojone w talarki truskawki. Całość delikatnie mieszamy.

Na koniec na wierzch sałatki dodajemy pokruszony wędzony twaróg.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram