Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- foremki do przygotowania kostek lodu
- blender
- wodę kokosową należy zamrozić przynajmniej kilka godzin wcześniej
Wodę kokosową wlewamy do foremek i pozostawiamy w zamrażarce, aż do całkowitego zamrożenia.
Do misy blendera dodajemy truskawki, obrane i pokrojone na mniejsze cząstki mango, kostki lodu z wody kokosowej i jogurt naturalny. Dokładnie miksujemy i rozlewamy do szklanek.
Zobacz podobne
przepisy
Tropikalne smoothie z liczi
Do urlopu daleko, a Ty masz ochotę na odrobinę egzotyki? Kuracja koktajlem z liczi, ananasa i bananów trochę pomaga.
Smoothie z kiwi i ogórków
Niezwykłe połączenie kiwi, ogórków i soku pomarańczowego zagwarantuje Ci smaczne orzeźwienie!
Brzoskwiniowe smoothie z arbuzem i winogronami
Sok winogronowy to pyszna podstawa smoothie. Dodaj kilka owoców i wyśmienity smak gwarantowany!
Marchewkowe smoothie z mango i imbirem
Marchewka i imbir to doskonałe, rozgrzewające połączenie. Słodyczy nadaje oczywiście mango!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Tort jogurtowo-owocowy
- Smoothie z borówkami i brzoskwiniami
- Deser jogurtowo-truskawkowy
- Ciasto jogurtowe z miodem i orzechami
- Pudding ryżowy z kardamonem i sałatką z mango
- Brownie z buraków
- Śniadaniowa granola
- Lody tajskie
- Smoothie z żółtych owoców
- Wegańskie curry z kalafiora z mango (z nerkowcami)
- Smoothie z borówek, mango i awokado
- Bułka na mleku – sposób na czerstwe pieczywo
- Musli z gotowanymi gruszkami i ze skyrem
- Sernik na zimno z mango i nasionami chia
- Deser z mango i jogurtem greckim
Komentarze (0)