
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- foremki do przygotowania kostek lodu
- blender
- wodę kokosową należy zamrozić przynajmniej kilka godzin wcześniej
Wodę kokosową wlewamy do foremek i pozostawiamy w zamrażarce, aż do całkowitego zamrożenia.
Do misy blendera dodajemy truskawki, obrane i pokrojone na mniejsze cząstki mango, kostki lodu z wody kokosowej i jogurt naturalny. Dokładnie miksujemy i rozlewamy do szklanek.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ryba po japońsku
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Przekąski sylwestrowe
- Makowiec japoński
- Zupa grzybowa z makaronem
- Łazanki
- Uszka z grzybami
- Domek z piernika
- Jajka na miękko
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Świąteczne pierniczki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sernik pistacjowy
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ryba z piekarnika
- Boczek pieczony
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)