Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- foremki do przygotowania kostek lodu
- blender
- wodę kokosową należy zamrozić przynajmniej kilka godzin wcześniej
Wodę kokosową wlewamy do foremek i pozostawiamy w zamrażarce, aż do całkowitego zamrożenia.
Do misy blendera dodajemy truskawki, obrane i pokrojone na mniejsze cząstki mango, kostki lodu z wody kokosowej i jogurt naturalny. Dokładnie miksujemy i rozlewamy do szklanek.
Zobacz podobne
przepisy
Tropikalne smoothie z liczi
Do urlopu daleko, a Ty masz ochotę na odrobinę egzotyki? Kuracja koktajlem z liczi, ananasa i bananów trochę pomaga.
Smoothie z kiwi i ogórków
Niezwykłe połączenie kiwi, ogórków i soku pomarańczowego zagwarantuje Ci smaczne orzeźwienie!
Brzoskwiniowe smoothie z arbuzem i winogronami
Sok winogronowy to pyszna podstawa smoothie. Dodaj kilka owoców i wyśmienity smak gwarantowany!
Marchewkowe smoothie z mango i imbirem
Marchewka i imbir to doskonałe, rozgrzewające połączenie. Słodyczy nadaje oczywiście mango!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Sernik piernikowy
- Kapusta z grochem
- Pieczona ryba po grecku
- Pierniki
- Domek z piernika
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto na pierogi
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Wigilijny makowiec
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa grzybowa z makaronem
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)