Śniadaniowe batoniki czekoladowe

Aneta Łańcuchowska

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • prostokątną foremkę
  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C

Sposób przygotowania:

Mieszamy wszystkie składniki. Przekładamy do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 35 minut. Odstawiamy do wystudzenia. Kroimy ostrym nożem na dowolne kawałki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy


zobacz więcej

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    133 dni temu
    Czas przygotowania 5 minut. Po czym czas pieczenia w przepisie 35 minut. Coś tu chyba się mocno nie zgadza...

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    133 dni temu
    Czas przygotowania w naszych przepisach to czas, który należy poświęcić na wykonywanie czynności w kuchni. Pieczenie batoników nie jest wliczane w czas przygotowania.

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!