Śniadaniowe batoniki czekoladowe

Aneta Łańcuchowska


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • prostokątną foremkę
  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C

Sposób przygotowania:

Mieszamy wszystkie składniki. Przekładamy do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 35 minut. Odstawiamy do wystudzenia. Kroimy ostrym nożem na dowolne kawałki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    890 dni temu
    Czas przygotowania 5 minut. Po czym czas pieczenia w przepisie 35 minut. Coś tu chyba się mocno nie zgadza...

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    890 dni temu
    Czas przygotowania w naszych przepisach to czas, który należy poświęcić na wykonywanie czynności w kuchni. Pieczenie batoników nie jest wliczane w czas przygotowania.

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!