 
                
                     
                
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- prostokątną foremkę
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
Sposób przygotowania:
Mieszamy wszystkie składniki. Przekładamy do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 35 minut. Odstawiamy do wystudzenia. Kroimy ostrym nożem na dowolne kawałki.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ryba z piekarnika
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Uszka z grzybami
- Piernik świąteczny
- Jajka na miękko
- Makowiec japoński
- Golonka pieczona po bawarsku
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Świąteczne pierniczki
- Śledzie po kaszubsku
- Śledź w oleju
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				 
    
Komentarze (2)
1010 dni temu
Czas przygotowania 5 minut. Po czym czas pieczenia w przepisie 35 minut. Coś tu chyba się mocno nie zgadza...
Odpowiedz
1010 dni temu
Czas przygotowania w naszych przepisach to czas, który należy poświęcić na wykonywanie czynności w kuchni. Pieczenie batoników nie jest wliczane w czas przygotowania.