Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- prostokątną foremkę
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
Sposób przygotowania:
Mieszamy wszystkie składniki. Przekładamy do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 35 minut. Odstawiamy do wystudzenia. Kroimy ostrym nożem na dowolne kawałki.
Zobacz podobne
przepisy
Batony czekoladowe z granatem
Łatwy przepis na wyśmienitą przekąskę - czekolada mleczna, biała, pestki granatu i chrupiące karmelizowane migdały. Wypróbuj!
Baton à la twix
Znany baton w lżejszej wersji! Chrupiące ciasteczko, warstwa karmelu z masy daktylowej i polewa czekoladowa! Wypróbuj!
Batoniki musli i mus czekoladowy z mango
Czasem nachodzi nas ochota na coś słodkiego, ale koniecznie domowego! Ten przepis jest właśnie na taką okazję, a batoniki robi się naprawdę szybko!
Pieczone batony idealne po treningu
Przygotuj domowe batoniki proteinowe, które będą idealną przekąską po treningu. Ciecierzyca, płatki owsiane, suszone owoce i kilka aromatycznych składników sprawią, że zyskasz energię do dalszego działania.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ryba po japońsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Kutia
- Domek z piernika
- Pieczona ryba po grecku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto na pierogi
- Pierniki
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Sernik krakowski
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Dorsz w czosnku i cytrynie
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (2)
680 dni temu
Czas przygotowania 5 minut. Po czym czas pieczenia w przepisie 35 minut. Coś tu chyba się mocno nie zgadza...
odpowiedz
680 dni temu
Czas przygotowania w naszych przepisach to czas, który należy poświęcić na wykonywanie czynności w kuchni. Pieczenie batoników nie jest wliczane w czas przygotowania.