Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- prostokątną foremkę
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
Sposób przygotowania:
Mieszamy wszystkie składniki. Przekładamy do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 35 minut. Odstawiamy do wystudzenia. Kroimy ostrym nożem na dowolne kawałki.
Zobacz podobne
przepisy
Batony czekoladowe z granatem
Łatwy przepis na wyśmienitą przekąskę - czekolada mleczna, biała, pestki granatu i chrupiące karmelizowane migdały. Wypróbuj!
Baton à la twix
Znany baton w lżejszej wersji! Chrupiące ciasteczko, warstwa karmelu z masy daktylowej i polewa czekoladowa! Wypróbuj!
Batoniki musli i mus czekoladowy z mango
Czasem nachodzi nas ochota na coś słodkiego, ale koniecznie domowego! Ten przepis jest właśnie na taką okazję, a batoniki robi się naprawdę szybko!
Pieczone batony idealne po treningu
Przygotuj domowe batoniki proteinowe, które będą idealną przekąską po treningu. Ciecierzyca, płatki owsiane, suszone owoce i kilka aromatycznych składników sprawią, że zyskasz energię do dalszego działania.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Muffinki z orzechami, jogurt naturalny, pomarańcza
- Konfitura z pieczonych jabłek z chrzanem
- Drożdżowe bułeczki ze śliwkami i karmelizowaną gruszką
- 3 sposoby na jesienne śniadanie
- Batony imbirowo-marcepanowe
- Crostini truskawkowe z kremem z orzechów nerkowca
- Racuchy na jogurcie
- Rollsy z warzywami i sosem orzechowym
- Wegańskie ciasto kawowe z gruszkami
- Kulki mocy z miechunką
- Ryż zapiekany z kurczakiem
- Vol-au-vent z nadzieniem z serka śmietankowego
- Pieczony bakłażan z indykiem
- Batoniki owsiane z 4 składników
- Ciasto czekoladowe z gruszkami
- Kruche ciasto ze śliwkami
- Grillowana klasyczna kanapka tostowa z salami, serem i sałatą lodową
- Shake czekoladowy z trzech składników
- Bułka na mleku – sposób na czerstwe pieczywo
- Zielony koktajl
- Smażona okra z cebulą i suszonymi morelami
- Nalewka z głogu
- Zapiekany bochenek chleba na imprezę sylwestrową
- Sałatka z kiełkami fasoli
- Nugat z migdałami i pistacjami torrone
- Szparagi z szynką parmeńską
- Wielkanocny koktajl serniczkowy
- Szparagi zawijane w szynkę
- Domowy izotonik
- Talerz przekąsek w stylu adriatyckim
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (2)
667 dni temu
Czas przygotowania 5 minut. Po czym czas pieczenia w przepisie 35 minut. Coś tu chyba się mocno nie zgadza...
odpowiedz
667 dni temu
Czas przygotowania w naszych przepisach to czas, który należy poświęcić na wykonywanie czynności w kuchni. Pieczenie batoników nie jest wliczane w czas przygotowania.