Sos do pizzy

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Wszystkie składniki sosu łączymy w rondelku i podgrzewamy. Gotujemy ok. 15 minut na średnim ogniu, następnie studzimy. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia.

JAK WYKORZYSTAĆ SOS?

Tak przygotowanym sosem smarujemy rozwałkowane ciasto na pizzę i nakładamy nie niego dowolne dodatki. Dalej postępujemy tak, jak podaje przepis na pizzę.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy


zobacz więcej

Komentarze (1)

Avatar
  • 2137 2137
    431 dni temu
    świetny przepis

    odpowiedz

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!