Wegański shake z arbuza i truskawek
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • blender kielichowy
  • 4 wysokie szklanki do shake’a

Przygotuj wcześniej:

Arbuz pozbaw pestek, pokrój w kostkę i włóż do zamrażarki na ok. 6 godzin.

Sposób przygotowania:

KROK 1: MIKSUJEMY SHAKE

Zamrożony arbuz łączymy w kielichu blendera z truskawkami i wodą mineralną. Dodajemy sok z limonki i syrop z agawy. Miksujemy do uzyskania konsystencji lekko rozmrożonego sorbetu.

KROK 2: PODAJEMY SHAKE

Podajemy z plasterkiem arbuza i listkami świeżej mięty.

 

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!