Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender kielichowy
- 4 wysokie szklanki do shake’a
Przygotuj wcześniej:
Arbuz pozbaw pestek, pokrój w kostkę i włóż do zamrażarki na ok. 6 godzin.
Sposób przygotowania:
KROK 1: MIKSUJEMY SHAKE
Zamrożony arbuz łączymy w kielichu blendera z truskawkami i wodą mineralną. Dodajemy sok z limonki i syrop z agawy. Miksujemy do uzyskania konsystencji lekko rozmrożonego sorbetu.
KROK 2: PODAJEMY SHAKE
Podajemy z plasterkiem arbuza i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Koktajl waniliowo-malinowy z bazylią
Intensywnie malinowy, elegancki deser z lodami i dodatkiem czerwonego wina zachwyci Ciebie i Twoich gości!
Koktajl truskawkowy i truskawki w czekoladzie
Dla fanów truskawkowych smaków - doskonały koktajl oraz truskawki w chrupiącej czekoladzie!
Koktajl orzeźwiający – mango lassi
Spróbuj super orzeźwiającego koktajlu w stylu indyjskim. Mango lassi to niezwykle owocowy rarytas, który pokochasz od razu! Zobacz, jak przygotować go w prosty sposób!
Koktajl na odnowę – zielony z gruszką
Jarmuż, awokado, gruszki, maliny – tyle dobra w jednej szklance! Wypróbuj przepis Kingi na zielony koktajl, który z pewnością trafi na listę Twoich ulubionych.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Gofry na maślance z sosem z limonki i karmelu
- Sałatka z buraków i awokado z kawowym dressingiem
- Sernik limonkowo-miętowy
- Orientalna sałatka z bakłażana
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Szparagi w sosie beszamelowym
- Sałatka Waldorf w lżejszej odsłonie
- Zapiekanka ziemniaczana z serem camembert
- Wegańskie pączki z kremem czekoladowym
- Ciasteczka pistacjowe z białą czekoladą
- Kawowe cinnamon rolls
- Sernik na zimno w słoiku
- Wegański krem ziołowy
- Lody truskawkowo-miętowe
- Shake kawowy z lodami czekoladowymi
- Serduszka z musem z liczi i malin
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Wegański shake z arbuza i truskawek
- Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- Ciabatta
- Sałatka z mango, chili i kawiorem
- Tort makowy z musem z czarnych porzeczek
- Czekoladowe fondue
- Francuskie kanapki na 2 sposoby i talerz rozmaitości
- Sylwestrowe przekąski z awokado
- Biała kiełbasa zapiekana w sosie musztardowo-piwnym
- Ciasteczka z nadzieniem figowym
- Rustykalna tarta z karmelizowanymi gruszkami
- Knedle ze śliwkami w polewie miodowo-migdałowej
- Korzenne ciasteczka na Halloween
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
541 dni temu
Mega smaczne polecam
odpowiedz