Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender kielichowy
- 4 wysokie szklanki do shake’a
Przygotuj wcześniej:
Arbuz pozbaw pestek, pokrój w kostkę i włóż do zamrażarki na ok. 6 godzin.
Sposób przygotowania:
KROK 1: MIKSUJEMY SHAKE
Zamrożony arbuz łączymy w kielichu blendera z truskawkami i wodą mineralną. Dodajemy sok z limonki i syrop z agawy. Miksujemy do uzyskania konsystencji lekko rozmrożonego sorbetu.
KROK 2: PODAJEMY SHAKE
Podajemy z plasterkiem arbuza i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Koktajl waniliowo-malinowy z bazylią
Intensywnie malinowy, elegancki deser z lodami i dodatkiem czerwonego wina zachwyci Ciebie i Twoich gości!
Koktajl truskawkowy i truskawki w czekoladzie
Dla fanów truskawkowych smaków - doskonały koktajl oraz truskawki w chrupiącej czekoladzie!
Koktajl orzeźwiający – mango lassi
Spróbuj super orzeźwiającego koktajlu w stylu indyjskim. Mango lassi to niezwykle owocowy rarytas, który pokochasz od razu! Zobacz, jak przygotować go w prosty sposób!
Koktajl na odnowę – zielony z gruszką
Jarmuż, awokado, gruszki, maliny – tyle dobra w jednej szklance! Wypróbuj przepis Kingi na zielony koktajl, który z pewnością trafi na listę Twoich ulubionych.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ciasto marchewkowe
- Wegańska ryba po grecku
- Sernik krakowski
- Kutia
- Pieczona ryba po grecku
- Wigilijny makowiec
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Przekąski sylwestrowe
- Ryba po japońsku
- Śledzie po kaszubsku
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto na pierogi
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
564 dni temu
Mega smaczne polecam
odpowiedz