
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender kielichowy
- 4 wysokie szklanki do shake’a
Przygotuj wcześniej:
Arbuz pozbaw pestek, pokrój w kostkę i włóż do zamrażarki na ok. 6 godzin.
Sposób przygotowania:
KROK 1: MIKSUJEMY SHAKE
Zamrożony arbuz łączymy w kielichu blendera z truskawkami i wodą mineralną. Dodajemy sok z limonki i syrop z agawy. Miksujemy do uzyskania konsystencji lekko rozmrożonego sorbetu.
KROK 2: PODAJEMY SHAKE
Podajemy z plasterkiem arbuza i listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Krokiety z mięsem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Golonka pieczona po bawarsku
- Makówki śląskie
- Świąteczne pierniczki
- Guacamole
- Piernik świąteczny
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Nuggetsy z kurczaka
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ciasto na pierogi
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kutia
- Śledź w oleju
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Łazanki
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
875 dni temu
Mega smaczne polecam
Odpowiedz