Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender
- 1 wysoka szklanka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Awokado przekrawamy na pół. Gruszkę dokładnie myjemy i pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na mniejsze kawałki.
KROK 2: CAŁOŚĆ BLENDUJEMY
Do misy blendera dodajemy awokado, gruszkę, mleko sojowe, syrop klonowy, płatki owsiane, garść jarmużu, najlepiej zmrożonego. Całość dokładnie miksujemy, przelewamy do szklanki i dekorujemy malinami.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Uszka z grzybami
- Spaghetti carbonara
- Ryba po japońsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Burek ze szpinakiem
- Boczek pieczony
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Krokiety z mięsem
- Pierniki
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledź w oleju
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Jajka na miękko
- Pieczona ryba po grecku
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Kutia
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)