
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- blender
- 1 wysoka szklanka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: WKŁADAMY SKŁADNIKI DO BLENDERA
Do misy blendera dodajemy masło orzechowe, obranego banana, mleko ryżowe, cynamon, nasiona chia, kakao i szczyptę soli.
KROK 2: MIKSUJEMY CAŁOŚĆ
Miksujemy aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Przelewamy do szklanki, dekorujemy jeżynami i poppingiem jaglanym.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Łazanki
- Świąteczne pierniczki
- Jajka na miękko
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Klasyczna sałatka grecka
- Sernik pistacjowy
- Makówki śląskie
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pistacjowy sernik baskijski
- Nuggetsy z kurczaka
- Ryba z piekarnika
- Śledź w oleju
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ciasto na pierogi
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Makowiec japoński
- Pieczona ryba po grecku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
806 dni temu
przydałaby się informacja o kaloriach, tłuszczu, węglach, białku i błonniku 🙂
Odpowiedz