Koktajl odbudowujący – orzechowo-czekoladowy

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ

  • blender
  • 1 wysoka szklanka

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: WKŁADAMY SKŁADNIKI DO BLENDERA

Do misy blendera dodajemy masło orzechowe, obranego banana, mleko ryżowe, cynamon, nasiona chia, kakao i szczyptę soli.

KROK 2: MIKSUJEMY CAŁOŚĆ

Miksujemy aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Przelewamy do szklanki, dekorujemy jeżynami i poppingiem jaglanym.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Gość Gość
    439 dni temu
    przydałaby się informacja o kaloriach, tłuszczu, węglach, białku i błonniku 🙂

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!