
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- grill
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: GRILLUJEMY BUŁKI I ANANASA
Bułki przekrawamy wzdłuż na pół i opiekamy z obu stron na rozgrzanym grillu. Plastry ananasa również podpiekamy na grillu na złoty kolor.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY HOT DOGI
Na spodzie każdej bułki kładziemy po 2 plastry ananasa i po 2 gałki lodów. Przykrywamy drugą połówką bułki i natychmiast podajemy. Całość można udekorować wiórkami kokosowymi i miętą.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Corn dog
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Spaghetti carbonara
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Deser z chia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)