Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- grill
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: GRILLUJEMY BUŁKI I ANANASA
Bułki przekrawamy wzdłuż na pół i opiekamy z obu stron na rozgrzanym grillu. Plastry ananasa również podpiekamy na grillu na złoty kolor.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY HOT DOGI
Na spodzie każdej bułki kładziemy po 2 plastry ananasa i po 2 gałki lodów. Przykrywamy drugą połówką bułki i natychmiast podajemy. Całość można udekorować wiórkami kokosowymi i miętą.
Zobacz podobne
przepisy
Lody smażone z sosem wiśniowo-imbirowym
Czy lody można smażyć? Oczywiście! Odkryj azjatycki deser z Pawłem Małeckim!
Lodowe torciki na maślance z truskawkami
Idealna propozycja dla fanów słodkości w sezonie truskawkowym – małe torciki w postaci kremowych lodów na patyku!
Lodowe kanapki dla dzieci
Słodkie, zdrowe, chłodzące – lodowe kanapki według przepisu Kingi to sprawdzone, domowe składniki i szansa na poskromienie dziecięcych apetytów.
Lodowe babeczki
Babeczki czekoladowe wypełnione lodami, to połączenie, które zasmakuje małym i dużym miłośnikom słodyczy. Sprawdź jak łatwo przygotować lodowe babeczki!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Sałatka gyros
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Uszka z grzybami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sernik krakowski
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Śledzie po kaszubsku
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ciasto marchewkowe
- Kutia
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kompot z suszu z cytryną
- Ciasto na pierogi
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)