Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- grill
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: GRILLUJEMY BUŁKI I ANANASA
Bułki przekrawamy wzdłuż na pół i opiekamy z obu stron na rozgrzanym grillu. Plastry ananasa również podpiekamy na grillu na złoty kolor.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY HOT DOGI
Na spodzie każdej bułki kładziemy po 2 plastry ananasa i po 2 gałki lodów. Przykrywamy drugą połówką bułki i natychmiast podajemy. Całość można udekorować wiórkami kokosowymi i miętą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Jajka na miękko
- Świąteczne pierniczki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sałatka gyros
- Łazanki
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Domek z piernika
- Piernik świąteczny
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Burek ze szpinakiem
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Boczek pieczony
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Klasyczna sałatka grecka
- Pistacjowy sernik baskijski
- Pierniki
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Spaghetti carbonara
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)