Wegańskie hot dogi lodowe
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • grill

 

PRZYGOTOWANIE:

 

KROK 1: GRILLUJEMY BUŁKI I ANANASA

Bułki przekrawamy wzdłuż na pół i opiekamy z obu stron na rozgrzanym grillu. Plastry ananasa również podpiekamy na grillu na złoty kolor.

 

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY HOT DOGI

Na spodzie każdej bułki kładziemy po 2 plastry ananasa i po 2 gałki lodów. Przykrywamy drugą połówką bułki i natychmiast podajemy. Całość można udekorować wiórkami kokosowymi i miętą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!