Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
Krok 1: PRZYGOTOWUJEMY POSYPKĘ
Na talerzyku mieszamy płatki chili, drobno posiekany rozmaryn i czarnuszkę.
Krok 2: PRZYGOTOWUJEMY CHOINKOWE CAKE POPSY
Z serka topionego wykrawamy trójkąty, które następnie zanurzamy w przygotowanej wcześniej posypce tak, by pokryła ona całą powierzchnię serka.
Trójkąty w posypce nabijamy na paluszki.
Krok 3: OPRÓSZAMY CHOINKOWE CAKE POPSY
Każdą choinkę oprószamy wędzoną słodką papryką. Układamy na talerzu, tworząc choinkowy las. Opcjonalnie: dekorujemy gałązkami świeżego rozmarynu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Przekąski sylwestrowe
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ryba po japońsku
- Świąteczne pierniczki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Burek ze szpinakiem
- Sałatka gyros
- Domek z piernika
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Łazanki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Guacamole
- Uszka z grzybami
- Klasyczna sałatka grecka
- Makówki śląskie
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)