Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
Krok 1: PRZYGOTOWUJEMY POSYPKĘ
Na talerzyku mieszamy płatki chili, drobno posiekany rozmaryn i czarnuszkę.
Krok 2: PRZYGOTOWUJEMY CHOINKOWE CAKE POPSY
Z serka topionego wykrawamy trójkąty, które następnie zanurzamy w przygotowanej wcześniej posypce tak, by pokryła ona całą powierzchnię serka.
Trójkąty w posypce nabijamy na paluszki.
Krok 3: OPRÓSZAMY CHOINKOWE CAKE POPSY
Każdą choinkę oprószamy wędzoną słodką papryką. Układamy na talerzu, tworząc choinkowy las. Opcjonalnie: dekorujemy gałązkami świeżego rozmarynu.
Zobacz podobne
przepisy
Wytrawne muffinki
Muffinki smakują doskonale także na wytrawnie! Poznaj przepis na serowe muffiny ze szpinakiem.
Wytrawne ciasto z pomidorami
Sposób na łatwy obiad? Ciasto z dodatkiem twarogu, kolorowe pomidory i duża ilość sera!
Wytrawne ciasto drożdżowe z jagnięciną i groszkiem
Wytrawne ciasto drożdżowe? Oczywiście! Jeśli jeszcze nie zagościło w Twojej kuchni, to czas nadrobić zaległości!
Wytrawne ciasto czekoladowe z koniakiem
Eleganckie ciasto czekoladowe z migdałami i orzeźwiającą nutą pomarańczy. Zaskakująco smaczne i proste w wykonaniu!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pesto z rukoli
- Bazyliowy pstrąg z grilla
- Wege placki z tartych warzyw
- Sałatka śledziowa à la śląskie hekele
- Trifle makaronikowe
- Pesto z kolendry
- Sałatka z melonem, mozzarellą, szynką parmeńską i miętą
- Risotto – klasyczny przepis
- Mochi z zieloną herbatą z matcha
- Szaszłyki z halloumi
- Sałatka z brokułem i jajkiem
- Kisiel z czerwonych owoców
- Jabłkowy chutney z piwem
- Faszerowane jajka koszyczki w trzech kolorach
- Szaszłyki z kiełbasy śląskiej
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)