Wytrawne cake popsy w kształcie choinek

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Sposób przygotowania:

Krok 1: PRZYGOTOWUJEMY POSYPKĘ

Na talerzyku mieszamy płatki chili, drobno posiekany rozmaryn i czarnuszkę.

Krok 2: PRZYGOTOWUJEMY CHOINKOWE CAKE POPSY

Z serka topionego wykrawamy trójkąty, które następnie zanurzamy w przygotowanej wcześniej posypce tak, by pokryła ona całą powierzchnię serka.

Trójkąty w posypce nabijamy na paluszki.

Krok 3: OPRÓSZAMY CHOINKOWE CAKE POPSY

Każdą choinkę oprószamy wędzoną słodką papryką. Układamy na talerzu, tworząc choinkowy las. Opcjonalnie: dekorujemy gałązkami świeżego rozmarynu.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!