
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ach, ta wiosna! Wystrzeliły zielone pąki na drzewach, zaczęły kwitnąć krokusy, a bociany powracają z ciepłych krajów. Wiosna wróciła na dobre i czas najwyższy, by wprosiła się także do naszych kuchni!
Recepta na gorące wiosenne dni? Pyszny bułgarski chłodnik! Co zrobić z pierwszymi sezonowymi owocami? Drożdżowy placek! A co jeść, by powitać wiosnę lekko i radośnie? Delikatną sałatkę z roszponki i pomidorów. Wiosno, zapraszamy, bo jesteśmy już strasznie głodni… wiosny!
Tarator, bułgarski chłodnik
Drożdżowy placek z rabarbarem i truskawkami
Sałatka z roszponki i pomidorów
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Domek z piernika
- Łazanki
- Ciasto na pierogi
- Przekąski sylwestrowe
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Kutia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Spaghetti carbonara
- Jajka na miękko
- Śledź w oleju
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Mini burgery
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Sernik pistacjowy
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Boczek pieczony
Trwa ładowanie komentarzy