
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender kielichowy o mocy min. 700 W (lub wyższej)
Krok 1: MIKSUJEMY KOKTAJL
Napój z kaktusa połącz z wyciśniętym sokiem z limonki i tonikiem w naczyniu blendera. Dodaj kostki lodu i cukier. Całość zmiksuj, aż powstanie gładki drink.
Krok 2: PODAJEMY KOKTAJL
Drinka przelej do szklanek. Dekoruj plasterkami ogórka i liśćmi mięty.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Risotto z cukinią
- Pieczeń rzymska
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Klasyczna sałatka grecka
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Pasta pistacjowa z białą czekoladą
- Jajecznica z kurkami
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
- Sos tzatziki
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Sałatka cezar z sosem na bazie żółtek jaj
- Kotlety jajeczne
- Sałatka z burratą i grillowanymi brzoskwiniami
- Krem ziemniaczany
- Makaron z zielonym pesto i dodatkami
- Jajecznica na 3 sposoby
- Guacamole
- Ciasto drożdżowe - przepis podstawowy
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)