
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY ZUPĘ
W wysokim rondlu rozpuszczamy masło i podsmażamy przez minutę przeciśnięty przez praskę czosnek. Zalewamy bulionem i zagotowujemy.
KROK 2: DODAJEMY MAKARON
Do zupy dodajemy makaron i gotujemy wg instrukcji na opakowaniu. Kiedy makaron będzie gotowy, dodajemy ser i drobno posiekaną pietruszkę. W razie potrzeby doprawiamy startym serem grana padano, solą i pieprzem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciasto marchewkowe
- Ryba z piekarnika
- Spaghetti carbonara
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Jajka na miękko
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Makowiec japoński
- Przekąski sylwestrowe
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Burek ze szpinakiem
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Boczek pieczony
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Guacamole
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ciasto na pierogi
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Zupa grzybowa z makaronem
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)