 
            
        Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Szalotki kroimy w drobną kostkę, czosnek drobno siekamy. Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.
Karkówka
Mięso zalewamy marynatą, przykrywamy i odstawiamy na noc do lodówki.
Kotlety grillujemy 15 minut z każdej strony, od czasu do czasu polewając je marynatą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Pierniki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Krokiety z mięsem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Makówki śląskie
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pieczona ryba po grecku
- Spaghetti carbonara
- Śledzie po kaszubsku
- Kutia
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka gyros
- Makowiec japoński
- Ciasto marchewkowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ciasto na pierogi
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				
 
    
Komentarze (11)
82 dni temu
Dziś zrobiłem karkówkę z grilla. Przepyszna !!! Dziękuje za inspirację i przepis. Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
3145 dni temu
Wasza karkówka jest niezjadliwa, za każdym razem jest twarda i gumowa, dodam ze inne karkówki wg tych samych przepisów wychodzą soczyste i pyszne :/
Odpowiedz
3502 dni temu
Czy karkówkę mogę upiec na grillu elektrycznym? Jeśli tak to ile czasu piec i na jakiej mocy od 1-5? Proszę o odpis ;-)
Odpowiedz
3502 dni temu
Aśka, oczywiście - możesz skorzystać z grilla elektrycznego. Jednak jeśli chodzi o czas i moc, musisz potestować i obserwować mięso. Każde takie urządzenie może grzać nieco inaczej, dlatego nie ma tutaj uniwersalnej odpowiedzi :)
3370 dni temu
piecz aż się upiecze
3535 dni temu
a kto powiedział że grill można robić tylko letnio jesiennie :) ja robie dzis :)
Odpowiedz
4060 dni temu
Piękny wrzesień , pora na grilla. Marynata wykorzystana po raz drugi , polecam.
Odpowiedz
4238 dni temu
dzisiaj próbuje,napisze jak wyszło
Odpowiedz
4317 dni temu
gupie niedobre nie polskie
Odpowiedz
4398 dni temu
dziś robię
Odpowiedz
4457 dni temu
Przetestowane, pycha!
Odpowiedz
zobacz wszystkie