Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- 3 słoiczki
- 2 rękawy cukiernicze
- mikser
Sposób przygotowania:
Banany kroimy w plastry, śmietankę ubijamy na sztywno, a herbatniki kruszymy. Ubitą śmietankę i masę krówkową przekładamy do rękawów cukierniczych. W słoiczkach układamy warstwami ciastka, ubitą śmietankę, masę krówkową i banany. Gotowy deser przechowujemy w lodówce.
Zobacz podobne
przepisy
Czekoladowe ciasteczka z masą krówkową
Orzechowa masa krówkowa ukryta w podwójnym, czekoladowym ciastku! Wypróbuj przepis!
Tarta z masą krówkową i figami
Tarta z masą krówkową i słodkimi figami nie tylko pięknie wygląda, ale także doskonale smakuje! Poznaj przepis na deser w sam raz na letnie dni!
Ciasto à la 3 Bit
Ciasto, które smakuje jak znane słodycze? Oto przepis Pawła na pyszny deser z herbatnikami, kremem budyniowym i śmietaną. Wypróbujcie koniecznie!
Ekspresowe banoffee z mascarpone
Błyskawiczne w przygotowaniu i naprawdę przepyszne banoffee z kremem z serka mascarone to idealny szybki deser. Koniecznie wypróbuj przepis Pauli!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Grillowane brzoskwinie z bitą śmietaną i lodami
- Drożdżowe paluchy z serem – przepis
- Schab ze smażonymi bananami
- Gruszki karmelizowane pod chrupiącą owsianą kruszonką
- Ciasto z kremem budyniowym i bitą śmietaną
- Rolada cytrynowa
- Racuchy z bananami
- Kolorowa sałatka w słoiku
- Ciasto drożdżowe z nadzieniem marcepanowo-czekoladowym
- Biszkoptowa rolada z kremem kawowym i mandarynkami
- Smażone ziemniaki z jajkiem
- Tarta z masą krówkową i figami
- Trifle bananowo-czekoladowy
- Kawa z imbirem
- Beza migdałowa z truskawkami i bitą śmietaną
Komentarze (0)