
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- 3 słoiczki
- 2 rękawy cukiernicze
- mikser
Sposób przygotowania:
Banany kroimy w plastry, śmietankę ubijamy na sztywno, a herbatniki kruszymy. Ubitą śmietankę i masę krówkową przekładamy do rękawów cukierniczych. W słoiczkach układamy warstwami ciastka, ubitą śmietankę, masę krówkową i banany. Gotowy deser przechowujemy w lodówce.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makówki śląskie
- Kutia
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Łazanki
- Makowiec japoński
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Pierniki
- Boczek pieczony
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Sernik pistacjowy
- Ciasto marchewkowe
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Spaghetti carbonara
- Piernik świąteczny
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Nuggetsy z kurczaka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)