![Banoffee w słoiku Banoffee w słoiku](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/df0f0efc3ea5-66fdc4df775d-banoffee-w-sloiku-kuchnia-lidla-1250x700.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- 3 słoiczki
- 2 rękawy cukiernicze
- mikser
Sposób przygotowania:
Banany kroimy w plastry, śmietankę ubijamy na sztywno, a herbatniki kruszymy. Ubitą śmietankę i masę krówkową przekładamy do rękawów cukierniczych. W słoiczkach układamy warstwami ciastka, ubitą śmietankę, masę krówkową i banany. Gotowy deser przechowujemy w lodówce.
Zobacz podobne
przepisy
Czekoladowe ciasteczka z masą krówkową
Orzechowa masa krówkowa ukryta w podwójnym, czekoladowym ciastku! Wypróbuj przepis!
![Czekoladowe ciasteczka z masą krówkową](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4657529b689d-7edd2e872a79-_KW21-Pawel_Czekoladowe-ciastka-z-orzechowa-masa-krowkowa_23137_08052017_mp_4186_RGB_OK.webp)
Tarta z masą krówkową i figami
Tarta z masą krówkową i słodkimi figami nie tylko pięknie wygląda, ale także doskonale smakuje! Poznaj przepis na deser w sam raz na letnie dni!
![Tarta z masą krówkową i figami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/c7867c3e55eb-7cbefef4b723-Pawel-Malecki-tarta-krowkowa_23845_180817_AB_29564_RGB_OK.webp)
Ciasto à la 3 Bit
Ciasto, które smakuje jak znane słodycze? Oto przepis Pawła na pyszny deser z herbatnikami, kremem budyniowym i śmietaną. Wypróbujcie koniecznie!
![Ciasto à la 3 Bit](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/26a13cc8b64f-b6cbefc004bf-KW14_Pawel_3bit_29187_26032019_SS_31275_1250x700.webp)
Ekspresowe banoffee z mascarpone
Błyskawiczne w przygotowaniu i naprawdę przepyszne banoffee z kremem z serka mascarone to idealny szybki deser. Koniecznie wypróbuj przepis Pauli!
![Ekspresowe banoffee z mascarpone](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/d0f48684c2af-d2650bc99695-banoffee-paula-bonowicz-golec-kuchnialidla.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Grillowane brzoskwinie z bitą śmietaną i lodami
- Drożdżowe paluchy z serem – przepis
- Schab ze smażonymi bananami
- Gruszki karmelizowane pod chrupiącą owsianą kruszonką
- Ciasto z kremem budyniowym i bitą śmietaną
- Rolada cytrynowa
- Racuchy z bananami
- Kolorowa sałatka w słoiku
- Ciasto drożdżowe z nadzieniem marcepanowo-czekoladowym
- Biszkoptowa rolada z kremem kawowym i mandarynkami
- Smażone ziemniaki z jajkiem
- Tarta z masą krówkową i figami
- Trifle bananowo-czekoladowy
- Kawa z imbirem
- Beza migdałowa z truskawkami i bitą śmietaną
- Masło żurawinowo-marcepanowe
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Jabłkowy chutney z piwem
- Wegańskie gofry kukurydziane z serkiem z nerkowców
- Kompot z rabarbaru na dwa sposoby
- Pieczona dorada z salsą pomidorową i młodą kapustą
- Pasztet z jelenia i mus jabłkowo-chrzanowy
- Ciasto marchewkowo-ananasowe
- Śląskie pieczonki z kociołka
- Jagnięcina w marynacie musztardowej
- Faworki z karpia
- Serniczki na owsianym spodzie
- Faszerowana indyczka
- Karp pieczony w cebuli
- Pierożki z marcepanem, śliwkami i morelami
Komentarze (0)