Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- rozdrabniacz
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
- blachę lub naczynie żaroodporne o wymiarach 26 x 26 cm
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO
Płatki owsiane delikatnie rozdrabniamy, uważając, aby nie zmieniły się w pył. Czekoladę drobno siekamy. Wszystkie składniki umieszczamy w dużej misce i bardzo dokładnie mieszamy.
KROK 2: PIECZEMY BATONIKI
Ciasto przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez ok. 20-25 minut. Upieczone ciasto studzimy, wyjmujemy z blachy i kroimy w równe kwadraty.
Zobacz podobne
przepisy
Batony cytrynowe na orkiszowym spodzie
Wypróbuj przepis Kingi Paruzel na pyszne batony cytrynowe na orkiszowym spodzie słodzone miodem!
Batony czekoladowe z granatem
Łatwy przepis na wyśmienitą przekąskę - czekolada mleczna, biała, pestki granatu i chrupiące karmelizowane migdały. Wypróbuj!
Batony z orzechami pekan
Wypróbuj przepis na szybkie i łatwe, domowe batony z orzechami pekan i polewą czekoladową!
Batoniki z masła orzechowego
Wystarczy tylko dwadzieścia minut, by w prosty sposób wyczarować z masła orzechowego smakowity batonik.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Golonka pieczona po bawarsku
- Wigilijny makowiec
- Wegańska ryba po grecku
- Ryba po japońsku
- Kompot z suszu z cytryną
- Kutia
- Ciasto na pierogi
- Sernik krakowski
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Przekąski sylwestrowe
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Ciasto marchewkowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)