Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- rozdrabniacz
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
- blachę lub naczynie żaroodporne o wymiarach 26 x 26 cm
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO
Płatki owsiane delikatnie rozdrabniamy, uważając, aby nie zmieniły się w pył. Czekoladę drobno siekamy. Wszystkie składniki umieszczamy w dużej misce i bardzo dokładnie mieszamy.
KROK 2: PIECZEMY BATONIKI
Ciasto przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez ok. 20-25 minut. Upieczone ciasto studzimy, wyjmujemy z blachy i kroimy w równe kwadraty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Domek z piernika
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ciasto na pierogi
- Jajka na miękko
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Nuggetsy z kurczaka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kutia
- Świąteczne pierniczki
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ciasto marchewkowe
- Pistacjowy sernik baskijski
- Makowiec japoński
- Pulpety w sosie pomidorowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)