Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- rozdrabniacz
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
- blachę lub naczynie żaroodporne o wymiarach 26 x 26 cm
- papier do pieczenia
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO
Płatki owsiane delikatnie rozdrabniamy, uważając, aby nie zmieniły się w pył. Czekoladę drobno siekamy. Wszystkie składniki umieszczamy w dużej misce i bardzo dokładnie mieszamy.
KROK 2: PIECZEMY BATONIKI
Ciasto przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez ok. 20-25 minut. Upieczone ciasto studzimy, wyjmujemy z blachy i kroimy w równe kwadraty.
Zobacz podobne
przepisy
Batony cytrynowe na orkiszowym spodzie
Wypróbuj przepis Kingi Paruzel na pyszne batony cytrynowe na orkiszowym spodzie słodzone miodem!
Batony czekoladowe z granatem
Łatwy przepis na wyśmienitą przekąskę - czekolada mleczna, biała, pestki granatu i chrupiące karmelizowane migdały. Wypróbuj!
Batony z orzechami pekan
Wypróbuj przepis na szybkie i łatwe, domowe batony z orzechami pekan i polewą czekoladową!
Batoniki z masła orzechowego
Wystarczy tylko dwadzieścia minut, by w prosty sposób wyczarować z masła orzechowego smakowity batonik.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Drożdżowe paluchy z serem – przepis
- Sałatka z kabanosów
- Zielona maślanka
- 3 sposoby na jesienne śniadanie
- Placuszki warzywne z pstrągiem i jogurtem
- Zupa instant
- Tortilla de patatas z warzywami
- Pieczona feta pasta z TikToka
- Onigiri z tuńczykiem i słodkim sosem chili
- Twarożek z rzodkiewkami
- Ciastka z grzybami
- Śniadaniowe batoniki czekoladowe
- Ekspresowe banoffee z mascarpone
- Ciasteczka orkiszowo-owsiane z żurawinami
- Sushi z banana
- Omlet biszkoptowy z bananami i truskawkami
- Holenderskie frikandele
- Kandyzowana skórka pomarańczowa i cytrynowa
- DALGONA COFFEE Z TARTĄ CZEKOLADĄ
- Daktylowe praliny
- Lunchbox z serowymi proziakami
- Sałatka z mozzarellą i pomidorami
- Ciecierzyca po bretońsku
- Pierś kaczki z purée pietruszkowym i sosem mandarynkowym
- Gnocchi alla sorrentina – zapiekane gnocchi z pomidorami
- Owoce morza w cieście z talarkami i dipem pesto
- Tarta bez pieczenia z czerstwego chleba
- Filety z pstrąga z gratin z ziemniaków i kopru włoskiego
- Parzybroda
- Grillowany łosoś z kalafiorem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)