Batoniki owsiane z 4 składników

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • rozdrabniacz
  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
  • blachę lub naczynie żaroodporne o wymiarach 26 x 26 cm
  • papier do pieczenia

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO

Płatki owsiane delikatnie rozdrabniamy, uważając, aby nie zmieniły się w pył. Czekoladę drobno siekamy. Wszystkie składniki umieszczamy w dużej misce i bardzo dokładnie mieszamy.

KROK 2: PIECZEMY BATONIKI

Ciasto przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez ok. 20-25 minut. Upieczone ciasto studzimy, wyjmujemy z blachy i kroimy w równe kwadraty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Daria Ładocha

Batony z orzechami pekan

Wypróbuj przepis na szybkie i łatwe, domowe batony z orzechami pekan i polewą czekoladową!

Batony z orzechami pekan

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Batoniki z masła orzechowego

Wystarczy tylko dwadzieścia minut, by w prosty sposób wyczarować z masła orzechowego smakowity batonik.

Batoniki z masła orzechowego

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!