Burger z sandaczem z sosem z kaparów
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Majonez, natkę pietruszki, sok z cytryny i posiekane kapary mieszamy razem i odstawiamy.

Umyte i osuszone filety obtaczamy w mące wymieszanej z solą oraz ostrą papryką. Nadmiar mąki strząsamy.

Na patelni rozgrzewamy masło i olej rzepakowy. Rybę smażymy z dwóch stron po kilka minut.

Bułki przekrawamy w poprzek, spodnią część smarujemy sosem, układamy na niej po 2 listki sałaty lodowej oraz po 1 usmażonym filecie. Na wierzch nakładamy odrobinę sosu i przykrywamy drugą częścią bułki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram