
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Obrane i pokrojone w kostkę owoce łączymy z posiekanymi ziołami i drobno pokrojoną papryczką chilli.
Miód i limonkę łączymy i skrapiamy nimi salsę. Odstawiamy do lodówki.
Umytego i osuszonego suma nacieramy z dwóch stron mieszanką z drobno posiekanego czosnku, soli, pieprzu i oliwy z oliwek. Filety grillujemy po kilka minut z każdej strony. Podajemy z dodatkiem salsy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Zupa grzybowa z makaronem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ciasto marchewkowe
- Pieczona ryba po grecku
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Jajka na miękko
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Świąteczne pierniczki
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pierniki
- Krokiety z mięsem
- Burek ze szpinakiem
- Mini burgery
- Makówki śląskie
- Kutia
- Klasyczna sałatka grecka
- Śledzie po kaszubsku
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)