zobacz film

Karol Okrasa

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • patelnię grillową

Krok 1: Przygotowujemy poszczególne składniki

Szynkę dokrawamy do wielkości kromek chleba. Ser ścieramy na tarce. Natkę pietruszki drobno siekamy i dodajemy do startego sera. Pieczarki kroimy w cienkie plastry.

Krok 2: Układamy składniki na kromkach chleba

Kromki chleba smarujemy cienką warstwą masła. Na każdą kromkę nakładamy porcję sera z natką pietruszki. Na 4 kromki wykładamy po plastrze szynki, wraz z odciętymi wcześniej kawałkami. Następnie układamy na nich po kilka plastrów pieczarek i składamy tosty.

Krok 3: Grillujemy tosty

Na rozgrzanej patelni grillowej układamy tosty i obciążamy garnkiem lub innym naczyniem. Tosty grillujemy z obu stron na złoty kolor. Następnie przekrawamy na pół i podajemy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • ja ja
    170 dni temu
    za to kocham lidla- za Okrasę, Grzesia i produkty Bio.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    167 dni temu
    <3

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram