 
            
        Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender kielichowy
- dzbanek lub karafkę o pojemności min. 1 l
Sposób przygotowania:
KROK 1: MIESZAMY SKŁADNIKI
Wodę przelewamy do kielicha blendera. Dodajemy sok z cytryny, sok z limonki, miód i sól. Całość krótko blendujemy, aby składniki dobrze się wymieszały.
KROK 2: PODAJEMY IZOTONIK
Zblendowany napój przelewamy do dzbanka lub karafki. Izotonik podajemy w szklankach ozdobionych listkami świeżej mięty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Łazanki
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka gyros
- Świąteczne pierniczki
- Domek z piernika
- Guacamole
- Jajka na miękko
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Piernik świąteczny
- Spaghetti carbonara
- Golonka pieczona po bawarsku
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Przekąski sylwestrowe
- Uszka z grzybami
- Ciasto na pierogi
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				 
    
Komentarze (0)