
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY ANANASA
Ananasa obieramy, zostawiając liście. Przekrawamy go na pół, powstałe połówki znowu na pół i ćwiartki ponownie na pół. Usuwamy twardy rdzeń.
KROK 2: GRILLUJEMY ANANASA
Ananasa grillujemy ok. 3 minut z każdej strony.
KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY JOGURT
Jogurt mieszamy z miodem, drobno posiekaną miętą i skórką otartą z limonki.
KROK 4: PODAJEMY ANANASA
Jogurt rozkładamy po równo do czterech pucharków i do każdego pucharka dodajemy po dwa kawałki ananasa.
Komentarze (1)
38 dni temu
Rewelacja. Lecę po ananasa i zabieram się za tworzenie deseru
odpowiedz